VIDEO FOTO - Accidentul spectaculos de la Piața Cibin. O mașină i-a tăiat calea șoferiței autoturismului ajuns sub pod

Accidentul a avut loc în apropiere de miezul nopții, iar șoferița mașinii care a ajuns sub podul de peste râul Cibin are 19 ani. O altă tânără din aceeiași mașină a ajuns la spital.

Cauza accidentului a fost stabilită la culpă comună. O șoferiță de 19 ani s-a încadrat greșit pentru direcția înainte la semafor, fiind poziționată pe strada Râului. În momentul în care s-a pus în mișcatre de pe loc și a pornit spre înainte, un alt șofer a schimbat banda și a ajuns în fața ei. Șoferița a tras de volan stânga, a lovit stâlpul de semafor și parapetul de protecție, iar mai apoi s-a răsturnat după ce a plonjat pe sub pod. VIDEO FOTO - Accidentul spectaculos de la Piața Cibin. O mașină i-a tăiat calea șoferiței autoturismului ajuns sub podÎntre cele două mașini nu a fost coliziune, dar polițiștii spun că ar fi vorba de o culpă comună. În urma accidentului o altă tânără aflată în mașina răsturnată a fost rănită ușor.

VEZI AICI MAI MULTE POZE ȘI VIDEO DE LA LOCUL ACCIDENTULUI

Aceasta are 21 de ani și după ce a primit îngrijiri medicale la spital, a fost lăsată să plece acasă. Șoferul mașinii ce i-a tăiat calea șoferiței are 23 de ani.

Cercetările sunt continuate de polițiști.

Ultima oră

Comentariul meu