sibian prins cu 206km/h pe a1 între sibiu și deva. a primit și o amendă usturătoare

Un bărbat de 43 de ani din Sibiu s-a ales cu permisul suspendat pe 90 de zile și cu o amendă de 2.030 de lei după de a fost depistat că mergea cu o viteză de peste 200 km/h pe A1, Deva – Sibiu.

Polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale a Poliției Române au depistat sâmbătă doi bărbați care conduceau cu viteze de 190 km/h și 206 km/h, pe autostrada A1. Cei doi au fost sancționați contravențional, totodată, fiindu-le reținute permisele de conducere auto, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.
La data de 18 martie, în jurul orei 15.00, polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale a Poliției Române au depistat, pe autostrada A1 Sibiu — Deva, doi bărbați, conducând cu viteză excesivă.
Primul bărbat, de 32 de ani, din Brăila, a fost depistat la kilometrul 281 al autostrăzii, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 190 km/h.
Al doilea bărbat, în vârstă de 43 de ani, din Sibiu, a fost depistat la kilometrul 257 al autostrăzii, în timp ce conducea autoturismul cu viteza de 206 km/h.
Polițiștii l-au sancționat pe primul cu amendă contravențională, în valoare de 1.305 lei și pe al doilea cu amendă de 2.030 de lei, iar, ca măsură complementară, le-au reținut permisele de conducere auto, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile anunță Agerpres.

Ultima oră

Comentariul meu