csu reintră în hora emoțiilor pentru locul trei. oradea ne-a bătut și e la un punct de noi

Sibiul nu a reușit să învingă în deplasarea din fieful campioanei. CSU a fost învinsă sâmbătă seară cu 84- 72 (16 – 14, 23 – 20, 27 – 17, 18 – 21) de CSM Oradea. Gazdele sunt acum la un punct în spatele nostru, iar echipa lui Fleșeriu e condamnată să bată la Timișoara ca să rămână cu șanse mari la locul trei.

CSU a ținut piept orădenilor doar în primele 10 minute. Meciul a fost parcă o copie la indigo după partida cu Clujul. Gazdele au jucat mai bine în sferturile doi și trei și au avut un avantaj liniștitor pe tabelă înainte de sfertul patru. S-a terminat 84-72, iar Oradea e acum în ’’ceafa’’ grupării lui Dan Fleșeriu. ”A fost un meci în care băieții noștri au făcut o risipă foarte mare de energie și în care am tot revenit la sub 10 puncte diferență, ori de câte ori Oradea a fost la distanță . Efortul depus nu a fost însă suficient pentru a câștiga și nici nu am avut capacitatea de a juca atât de agresiv cum a jucat Oradea, 40 de minute. Lupta pentru locurile 2-3 nu este ușoară, dar cu siguranță este deschiă pentru noi, chiar dacă, să ne amintim, la începutul sezonului nu ne dădea nimeni șanse la o asemenea clasare. Urmează returul fazei a doua. Plecam de pe 3, la egalitate cu 2, și avem meciuri pe terenul propiu cu echipele cu care ne luptăm direct. Sunt sigur că nu suntem singurii care credem în forța echipei din anul acesta și că suporterii noștri ne vor împinge acolo unde merităm să fim la finalul sezonului regulat. NU CEDĂM!”, a spus Dan Fleșeriu, la finalul partidei.

CSU: Radu Paliciuc 15p, Christopher Cooper 14p, Igor Mijajlovic 13p, Mirel Dragoste și Marcel Davis câte 8p, Boris Lalovic și Dragoș Gheorghe câte 4 puncte, Kevin Hardy 3p, Vlad Tincu câte 3 p.

CSU Sibiu joacă în etapa următoare tot în deplasare, la Timișoara, marți, 21 martie, de la ora 17:30, urmând să revină pe teren propriu sâmbătă, 25 martie, de la ora 18:00, în confruntarea cu Steaua CSM Eximbank, partidă ce nu va fi televizată. Bieltele pentru acest meci se vor pune în vânzare începând de luni, 20 martie 2017, la sediul Clubului din str. Rennes, nr.2, și pe www.csusibiu.ro.

Ultima oră

Comentariul meu