video – fc hermannstadt a învins satelitul lui gaz metan mediaș. bucurie la final în vestiar

Sibiul se menține pe primul loc după ce a învins sâmbătă după amiază pe Gaz Metan Mediaș II cu scorul de 3-0. FC Hermannstadt are trei puncte avans față de Metalurgistul Cugir, echipă aflată pe locul doi.

Eugen Beza respiră în sfârșit ușurat pe banca lui Fc Hermannstadt. Sibienii au reușit să își treacă în cont cele trei puncte puse în joc în meciul cu satelitul lui Gaz Metan Mediaș. Meciul a început practic de la scorul de 1-0, pentru că sibienii au deschis scorul chiar din primul minut prin Adrian Cârstean. Daniel Tătar a marcat golul doi, iar Crișan a înscris în prelungiri și a stabilit scorul final, 3-0 pentru FC Hermannstadt. Sibienii sunt în continuare lideri în seria a 5-a a ligii 3 cu 38 de puncte, față de 35 de puncte câte au cei de la Metalurgistul Cugir.
La final în vestiar jucătorii s-au descătușat și au cântat la unison ’’cine e pe primul loc! Sibiul e!’’.

foto: FC Hermannstadt – Facebook

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Cat de nesimitit sa fii ca sa te bucuri ca ai castigat un meci blatuit inca din startul campionatului? Ne aducem aminte cum au castigat in tur la Medias, acum era evident ca va fi un amical castigat la pas.
    Astia nu merita sa joace nici in liga a cincea, blatisti pentru buzunarele spaarte ale unor ”prieteni” ai coducerii locale. Huoooooooo! Dupa doua tepe monumentale (numite Fc Sibiu si Vointa) e tembel cine mai crede in echipa asta.