weekend cu multe spectacole de teatru și evenimente la sibiu

În acest weekend, avem o gama variată de evenimente atât pentru adulți cât și pentru copii. Puteți petrece în cluburi, pe pârtie, la teatru sau aveți alternativa de a merge la expoziții inedite, sau la un spectacol de folclor extraordinar la Sala Thalia.

Super petreceri în Cotton Pub

Vineri, Dj XTZ, DJ Andu și MC Ionu sunt pregătiți să ofere încă o seară memorabilă la platane ”Man, i love Fridays” fiind deja o rețetă de succes care atrage weekend de weekend sute de sibieni și turiști în locația de pe Rațiu. Distracția continuă aici și sâmbătă seară. Distracția continuă aici și sâmbătă seară, așa că aveți motive să vă rezervați din timp o masă în pub, la telefon 0752.268.866.

Teatru la Shopping City Sibiu
La Shopping City Sibiu, am pregătit un weekend special, cu piese de teatru pentru toate vârstele și gusturile, face painting și modelare de baloane. Între 17-19 martie, în zona de restaurante, au loc mai multe reprezentații.
MAI MULTE DETALII AICI

Noi reprezentații și ateliere la Teatrul Gong. „Povestea lui Rapunzel” revine în program.
Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu suplimentează programul din acest final de săptămână și anunță o nouă reprezentație cu spectacolul „Povestea lui Rapunzel” în regia lui Gavriil Pinte (sâmbătă, 18 martie, orele 11:00 și 18:00), precum și două ateliere pentru copii cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului de Păpuși (marți, 21 martie, orele 17:00 și 18:30).

Super veste de la Arena Platoș – Încă un weekend de schi la Păltiniș
Deși oficial sezonul de ski s-a încheiat la Complexul Arena Platoș din Păltiniș, iubitorii sporturilor de iarnă sunt așteptați aici și weekendul ce urmează. Toate skipass-urile vor fi reduse cu 30 la sută, iar la baza pârtiei principale se vor amplasa și șezlonguri.
weekend cu multe spectacole de teatru și evenimente la sibiuToate skipass-urile vor fi reduse cu 30% iar cei care totuși au decis să agațe schiurile în cui până iarna viitoare se vor putea bucura de aer curat și soare, pe șezlongurile resortului.
MAI MULTE DETALII AICI

Regal folcloric cu zeci de artiști pe scena Festivalului Lucreția Ciobanu
Interpreți din 19 județe ale țării se vor întrece în acest weekend, în competiția Festivalului Național de Concurs ”Lucreția Ciobanu”. Sfârșitul acesta de săptămână va aduce, în Sibiu a doua ediție a Festivalului–Concurs al Cântecului Popular Românesc „Lucreţia Ciobanu”. Organizatorii manifestării, vă propun o călătorie folclorică prin întreaga Românie, în scopul descoperirii şi promovării tinerelor talente ale muzicii populare româneşti. Festivalul se va desfășura în zilele de 18 şi 19 martie 2017, începând cu ora 18:00, la Sala „Thalia” din Sibiu.
MAI MULTE DETALII AICI

Expoziții inedite
Sâmbătă și duminică puteți vizita: expoziția de Insecte exotice Ora: 10:00, în Muzeul de Istorie Naturală; Expoziţia: Zooming Franz Neuhauser de la ora 10:00 la Palatul Brukenthal, Cabinetul de Stampe; Expoziţia: Eroi, sfinți și oameni obișnuiți, de la ora 10:00 la Palatul Brukenthal, etj. II; Expoziție de excepție Muzeul de Artă Contemporană Sibiu (Str. Tribunei, Nr. 6), la ora 10:00, intitulată ” The gift”.

Weekend interensant la Teatrul Radu Stanca
Vineri, de la orele 19:00 la Teatrul Național Radu Stanca din Sibiu, va fi pusă în scenă, piesa ,,O noapte furtunoasă” de Ioan Luca Caragiale. Regizorul Puiu Șerban reușește să dea o notă cu influențe moderne, unui spectacol după Caragiale. Cu toate acestea, odată ce intri în sală, și cortina se ridică, ești deja în lumea satirică și cu ușoare ironii a moftangiilor de altădată. „O noapte furtunoasă” a lui Puiu Șerban reușește să te apropie, ca spectator, de melanjul dintre epoca lui Caragiale și actualitatea cotidiană. Personajele sunt aceleași, poate doar un pic mai realiste și mai conștiente de trendul cafenelelor și al restaurantelor. Spectatorule, ai sa te regăsești poate printre personajele lui Caragiale, dar în același timp o să le revezi pe Veta și Zita în gâlceava de toată ziua. Prețul biletului este 15/10 lei, iar durata spectacolului este de aproximativ două ore. Duminică, puteți viziona piesa ,,Iubire cu năbădăi”, de Marc Camoletti. Prețul Biletului este 20 / 10 lei , iar durata spectacolului este de aproximativ o oră și treizeci de minute.

Ultima oră

Comentariul meu