Tânăr din Sibiu reținut de poliție pentru tentativă de omor. A tăiat gâtul unui om

Un tânăr de 19 ani a fost reținut de polițiști pentru că ar fi încălcat măsura arestului la domiciliu. Acesta este acuzat printre altele de tentativă de omor după ce a i-a provocat o rană cu cuțitul la gât unui alt bărbat în timpul unui conflict.

În data de 16 martie, în baza datelor și informațiilor deținute, polițiștii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului Investigații Criminale Sibiu, în urma unei acțiuni organizate și desfășurate în municipiul Sibiu, au depistat și reținut un sibian, în vârstă de 19 ani, pe numele căruia Tribunalul Sibiu a emis mandat de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.
În fapt, în timp ce împotriva inculpatului instanța a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu, a fost depistat de organele de poliție încălcând cu rea credință obligațiile măsurii arestului la domiciliu, prin repetare. ”În sarcina sibianului s-a reținut că la data de 07.05.2016, în jurul orei 23.30, aflându-se în incinta unei societăți comerciale, a intervenit într-un conflict pornit de alți inculpați și folosindu-se de un obiect tăietor înțepător i-a provocat victimei (care a încercat să aplaneze conflictul) o plagă tăiată în zona gâtului. Cercetările în acest dosar continuă”, se arată într-o informare remisă către Ora de Sibiu. foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu