video – viceprimarul răzvan pop la ’’interviuri pe față’’. discuție despre cele mai actuale probleme ale sibiului

Viceprimarul Răzvan Pop este invitatul Ora de Sibiu la ’’Interviuri pe față’’. Vom sta de vorbă în direct cu cel care în urmă cu mai puțin de un an a preluat în premieră această importantă funcție. Interviul îl puteți vedea în direct aici și pe pagina noastră de Facebook.

Ora de Sibiu îl are invitat vineri, 17 martie, pe Răzvan Pop. Viceprimarul Sibiului va răspunde întrebărilor noastre în cadrul unui interviu ce va fi difuzat în direct pe site și pe Facebook. Vom discuta cu tânărul viceprimar despre probleme actuale din oraș, dar și despre realizările acestuia în intervalul scurs de la instalarea sa în funcție și până în prezent. Și voi puteți să îi adresați întrebări chiar în timpul interviului, iar noi le vom aduce în atenția acestuia.

’’Interviuri pe față’’ este LIVE. Și tu poți pune întrebări
Vom face totul LIVE, cu întrebări comode și incomode, fără cenzură sau alte interese. Vom merge chiar și acolo unde nici nu te aștepți, dar suntem deschiși și la propuneri venite din partea voastră. Ne propunem ca și voi să fiți implicați la ”interviuri pe față” și de aceea îți oferim posibilitatea de a adresa întrebări sau de a semnala ceea ce te interesează chiar în timpul difuzării în direct a interviurilor.

Ultima oră

Comentariul meu