foto – zeci de coroane și un mesaj emoționant de la colegi pentru denisa. unchiul fetei e devastat

Atmosferă extrem de apăsătoare și plină de emoție la catedrala unde este depus sicriul cu trupul adolescentei Denisa Voilean. Colegi, apropiați, rude și prieteni au aprins lumânări și au adus coroane de flori în semn de omagiu pentru cea care va fi înmormântată sâmbătă la 13.00 în Cimitirul Municipal.

Nimeni nu concepe că Denisa nu mai este și cu atât mai greu că trebuie să își ia rămas bun de la cea care era un lăstar de floare pe drumul vieții curmată crunt în seara zilei de miercuri. Chiar și așa capela unde este depus sicriul cu trupul neînsuflețit al adolescentei, a devenit loc de pelerinaj pentru cei ce vor să își ia ”La Revedere” sau să îi aducă un ultim omagiu. foto – zeci de coroane și un mesaj emoționant de la colegi pentru denisa. unchiul fetei e devastatZeci de coroane cu flori și lumânări aprinse veghează la căpătâiul fetei. La capelă s-a perindat multă lume pe parcursul zilei de vineri, iar spre seară numărul oamenilor a crescut vertiginos. foto – zeci de coroane și un mesaj emoționant de la colegi pentru denisa. unchiul fetei e devastatPrieteni, cunoscuți, foști colegi, rude și chiar și persoane străine, impresionate de acest caz, au venit și au aprins o lumânare sau au lăsat o floare în memoria Denisei. foto – zeci de coroane și un mesaj emoționant de la colegi pentru denisa. unchiul fetei e devastatÎn mijlocul lumânărilor aprinse, pe o coală de hârtie, opt amici ai fetei au desenat o inimă mare, și-au pus numele pe ea și au primis că nu o vor uita niciodată. ”Voilean Denisa, TE IUBIM!!!”, au scris aceștia în mesajul pe care toată lumea îl citește în gând.

VEZI ȘI: ”Denisa, te rugăm să ne ierți!”

Unchiul fetei e devastat
Vizibil afectat de moartea nepoatei sale, unchiul Denisei nu concepe că aceasta a murit și are multe întrebări la care nu a găsit încă un răspuns. ”Pentru mine este înca un mister ce s-a întâmplat acolo. (..) Am înțeles că au fost și câteva profesoare în seara aceea acolo, dar nu mai știu ce să cred. Denisa era o fire minunată. O fire energică și plină de viață și încerca mai mereu să fie în centrul atenției. Poate și asta a fost una dintre cauzele pentru care s-a ajuns la o asemenea tragedie. Dintre toți s-a nimerit să fie tocmai ea. Nu trebuia! Nu trebuia să fie tocmai ea! E de neconceput ceea ce s-a întâmplat…”, a povestit acesta cu ochii aproape înlăcrimați.foto – zeci de coroane și un mesaj emoționant de la colegi pentru denisa. unchiul fetei e devastatDenisa va pleca pe ultimul ei drum sâmbătă la ora 13.00. Va fi înmormântată la Cimitirul Municipal din Sibiu.
Dumnezeu să o Odihnească în Pace!

Ultima oră

Comentariul meu