ce se mai vinde scump în sibiu - hotel cu patru milioane în piața gării și casă cu un milion și jumătate pe bălcescu

Prețurile caselor, vilelor și apartamentelor de lux din Sibiu, au crescut față de anul trecut cu 15-20 la sută. Încă de la începutul anului, pe cel mai popular motor de anunțuri din România se găsesc prețurile imobilelor scoase la vânzare cu un preț mai mare decât anul trecut. În fruntea celor mai scumpe imobile se situează hotelul neterminat din Piața Gării și o casă de pe Bălcescu.

În topul celor mai scumpe  imobile din Sibiu, sunt două clădiri ce aparțin de Polisano și anume hotelul din Piața Gării (preț de vânzare de 4,35 milioane euro) și clădirea de birouri (foto sus) de pe strada Semaforului (preț de vânzare 3 milioane euro).

Casă de 1.000 de metri pătrați pe Bălcescu cu 1.5 milioane euro
Din zona centrală cea mai scumpă casă este pe pietonala de pe Nicolae Bălcescu. ”Se întinde pe o suprafata de 1000mp + curte, acces auto. Spatiul este pretabil pentru restaurante, spatii comerciale, birouri, hotel, pensiune. Pentru hotel si pensiune tot spatiul este fezabil pentru 30 de camere. Imobilul are structura si zidurile foarte bune, intarite, mai este necesara doar renovarea pentru tipul de activitate dorit”, se arată în anunțul de vânzare.

Imobil de vânzare tot pe Bălcescu. Puțin mai ieftin
Cine caută să cumpere o clădire centrală atunci trebuie să știe că tot pe Nicolae Bălcescu este la vanzare un imobil cu un spatiu comercial in suprafata de 650mp utili + pivina + pod pe Bulevardul Nicolae Balcescu, langa Hotel Imparatul Romanilor. Spatiul este situat la parter, desfasoara activitate de restaurant, sunt peste 10 camere, 2 bucatarii, toalete, spatii de joaca pentru copii etc. Prețul este de 1,39 milioane euro.

Vilă de un milion de euro în zona Trei Stejari
Cea mai scumpă vilă scoasă la vânzare, pe cel mai popular site de anunțuri din România, este la prețul de 1.000.000 de euro, cu teren inclus și este situată în zona Trei Stejari din Sibiu.Trecem mai departe și găsim o altă locuință de lux, timp vilă, situată în zona Calea Cisnădiei, la prețul de 950.000 de euro.
ce se mai vinde scump în sibiu - hotel cu patru milioane în piața gării și casă cu un milion și jumătate pe bălcescu
După cum ați observat mai sus, prețurile încep de la suma de 1.000.000 de euro și scad până la sub 100.000 de euro. Prețurile aflate în scădere sunt în funcție de dimensiunea, calitatea și camerele imobilului.
Click AICI să vezi cele mai bune oferte imobiliare din Sibiu!

Mai ieftin spre periferie
În zona Turnișor, găsim o casă mare cu prețul de 840.000 de euro, ușor negociabil. Aceasta dispune de Demisol : garaj, hol, centrală, 5 camere; Parter : 2 intrări ( din străzi diferite ), 2 scări interioare, baie, bucătărie, Living mare, 1 camera; Etaj : Hol, baie, 5 camere, scară interioară, balcoane; Mansarda : 1 cameră de 80 mp cu balcon, 1 cameră 15 mp, pod.
ce se mai vinde scump în sibiu - hotel cu patru milioane în piața gării și casă cu un milion și jumătate pe bălcescuPrețuri în creștere
Potrivit unei declarații pentru Ora de Sibiu,a unui agent specializat în vânzarea imobilelor, în acest an prețul vilelor, caselor și apartamentelor de lux a crescut considerabil spre deosebire de anul 2016, iar casele vechi au prețuri foarte mari.”De la începutul anului prețurile locuințelor au crescut cu 15 până la 20% procente, iar locuințele vechi se mențin la prețurile foarte mari care nu au fost anul trecut. Locuințele construite aproximativ acum 30-40 de ani au niște prețuri foarte mari. Sunt cumpărători în Sibiu, datorită programului special ,,prima casă”. Toate locuințele noi sunt mult mai scumpe decât în anul 2016. La ora actuală sunt foarte multe case cu curte care încearcă să se tranzacționeze la prețuri foarte mari. ” spune Bogdan Gicu. Sursa foto: anunțuri imobiliare.

 

Ultima oră

Comentariul meu