update video foto – traficul auto și feroviar s-a reluat normal pe valea oltului după gravul accident de la câineni

În accident au fost implicate trei autoturisme, din care unul a căzut peste calea ferată pe DN7 la Câineni. O persoană a fost rănită.

UPDATE 2 – Traficul s-a reluat normal
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 17:35, în judeţul Vâlcea, traficul rutier a fost reluat în ambele sensuri pe DN7 Râmnicu-Vâlcea – Sibiu, în zona Câineni.

UPDATE 1 – Trafic reluat pe un sens
Centrul Iinfotrafic al Poliţiei Române informează că traficul rutier pe DN7 Râmnicu-Vâlcea – Sibiu, în zona Câineni, la kilometrul 228+650 de metri a fost reluat alternativ, pe o bandă, fiind dirijat de poliţişti.

STIREA INIȚIALĂ
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 16:20, în judeţul Vâlcea, traficul rutier a fost reluat alternativ, pe o bandă, dirijat de poliţişti, pe DN7 Râmnicu-Vâlcea – Sibiu, în zona Câineni, la kilometrul 228+650 de metri. Circulaţia a fost oprită în ambele sensuri din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autotcamion, o autoutilitară şi un autoturism. Cauza probabilă a fost pătrunderea pe sensul opus. A fost oprit şi traficul feroviar pe secţia 201, deoarece autocamionul a căzut pe calea ferată, după ce conducătorul acestuia a încercat să evite impactul.
Traficul rutier va fi oprit din nou în ambele sensuri aproximativ un sfert de oră, pentru efectuarea măsurătorilor.

YouTube video

Video foto: Gazeta Vâlceană

Ultima oră

Comentariul meu