scandal la psd sibiu – mai mulți primari și membrii importanți vor schimbarea lui sitterli cu bogdan trif

Mai mulți primari și consilieri județeni ai PSD au semnat un document prin care protestează împotriva conducerii interimare a filialei sibiene a partidului și l-au transmis liderului Liviu Dragnea. Aceștia cer înlocuirea imediată a lui Ovidiu Sitterli (foto sus) de la conducerea PSD Sibiu.

Liviu Dragnea a convocat pentru joi, 16 martie o ședință a Comitetului Executiv din PSD ca să discute mai multe lucruri printre care și o situație apărută la Sibiu, la nivelul filialei județene a partidului. Surse de încredere au explicat pentru Ora de Sibiu, că primarii PSD din județ, consilieri și mai mulți membrii importanți ai partidului au semnat un document protest la adresa lui Sitterli și au mers cu acesta direct în biroul lui Liviu Dragnea. Se pare că în ultimele săptămâni și mai ales după numirea în funcție a noului prefect de Sibiu, în sânul partidului a izbucnit un conflict, care a culminat cu o ședință a Biroului Permanent al PSD, ședință ce a avut loc miercuri seară. Acolo s-a decis schimbarea componenței acestui Birou Permanent și d-ar fi vehiculat și înlocuirea din funcția de președinte interimar a lui Sitterli cu Bogdan Trif (foto jos).

foto - ziua news
Foto – Ziua News

Sitterli neagă că ar fi fost schimbat
Contactat de Ora de Sibiu, Ovidiu Sitterli a confirmat doar pe jumătate informația. ”S-a ales Biroul Permanent. Nu am fost eu schimbat din funcție. În noul Biroul Permanent au intrat parlamentarii de Sibiu ai PSD, primarii și consilierii județeni. În rest totul e în regulă și nu sunt probleme”, a spus Sitterli.

Ședință importantă la București
Avocatul Horațiu Marin, membru important al PSD Sibiu spune că joi la ora 18.00, în Capitală are loc o ședință a Comitetului Executiv Național al PSD, ședință în care se va discuta și despre situația de la Sibiu și în cadrul căreia se vor lua decizii importante pentru viitorul filialei sibiene. ”La ora șase este programată o întrunite a Comitetului Executiv, în cadrul căruia care se vor lua mai multe decizii importante. După acea ședință cu mare plăcere putem să stăm de vorbă”, a declarat acesta pentru Ora de Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu