moartea denisei voilean – autoritățile confirmă că a căzut de pe acoperișul blocului și s-a deschis dosar penal
Foto - Facebook/Denisa Voilean

Adolescenta de 14 ani a căzut în gol de pe acoperișul blocului turn și nu de la etajul nouă cum s-a anunțat inițial chiar de către poliție, iar mass-media a informat. Groaznicul accident s-a petrecut în jurul orei 18.45.

Tragedia de miercuri seară în care Denisa Voilean și-a pierdut viața ar fi putut evitată dacă fata și cei șapte prieteni ce o însoțeau, nu ar fi reușit să scoată din țâțâni poarta ce limitează accesul pe acoperișul blocului turn de pe Milea.
VEZI ȘI: VIDEO FOTO – Adevărul despre moartea Denisei Voilean. Fata era de fapt pe acoperișul blocului. Cum de a căzut doar ea?
Polițiștii au audiat o parte dintre prietenii ce au fost cu adolescenta din Turnișor pe acel acoperiș și așa s-a aflat că ea a căzut în gol de pe bloc și nu de la etajul nouă. Din grupul celor opt au făcut parte adolescenți cu vârste cuprinse între 14 și 17 ani. moartea denisei voilean – autoritățile confirmă că a căzut de pe acoperișul blocului și s-a deschis dosar penalDenisa s-a apropiat de balustrada de metal de pe acoperiș, și-a sprijinit picioarele de marginea acestuia, iar cu mâinile s-a prins de balustradă.
VEZI AICI MAI MULTE FOTO ȘI VIDEO DE LA FAȚA LOCULUI
Pentru că vorbim de un cadru metalic învechit, acesta a cedat, iar adolescenta a căzut în gol fără ca cineva să poată să o prindă în cădere. Impactul cu solul i-a fost fatal.
CITEȘTE ȘI: FOTO – Denisa Voilean este adolescenta din Sibiu care a murit din cauza unui selfie

S-a deschis dosar penal
Audierile tinerilor care au fost martori la tristul eveniment vor fi audiați și joi. Poliția a deschis un dosar penal. S-a stabilit, cel puțin după cercetările de până acum, faptul că a fost vorba de un accident. moartea denisei voilean – autoritățile confirmă că a căzut de pe acoperișul blocului și s-a deschis dosar penal
CITEȘTE ȘI: VIDEO FOTO – Fata care a căzut în gol nouă etaje și a murit făcea un ’’selfie’’ cu prietenii pe balcon
’’S-a început urmărirea penală pentru săvrârșirea infracțiunii de ucidere din culpă in rem. Urmează ca după ce se finalizeaza cercetările să se stabilească dacă e vorba de vreo persoană vinovată’’, a explicat Elena Welter, de la IPJ Sibiu. moartea denisei voilean – autoritățile confirmă că a căzut de pe acoperișul blocului și s-a deschis dosar penalJoi dimineață dosarul va fi predat parchetului de pe lângă tribunalul Sibiu, iar în funcție de cum vor decurge cercetările se poate schimba încadrarea juridică. foto principala: Facebook / Denisa Voilean

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Cumplita tragedie, si ce soc ptr familia Denisei! Din pacate simtul civic nu exista la nici un nivel in societatea romaneasca si adolescentii nu au fost educati sa nu rupa o usa! Care era nu era accesibila tocmai ptr a preveni acidente. Ce pacat!