Fotografie dedicată adolescentei ce a căzut de pe un bloc la Sibiu. Mesajul fotografului este impresionant

Unul dintre cei mai apreciați fotografi profesioniști din sibiu, trage un semnal de alarmă legat de moartea Denisei Voilean și a făcut o poză special, ca să tragă un semnal de alarmă legat de locurile în care tinerii aleg să își facă ”selfie”.

Fotograful sibian trage un semnal de alarmă pentru toți tinerii care își riscă viața pentru a face poze reușite în locuri nesigure și periculoase. Acesta a postat pe contul său de facebook o fotografie făcută de el la înălțime și care îi este dedicată Denisei. Poza este însoțită de un mesaj tulburător. ”De fiecare data cand fotografiez de pe cladiri, din avioane, din poduri de case, turnuri de biserica etc uit total de siguranta proprie si ma gandesc doar la fotografia „perfecta”. Haideti sa invatam ceva din tragedia de ieri si sa incepem sa gandim”safety first”.
Am facut aceasta fotografie „din ceruri”, loc unde se afla Denisa acum, asa ca dedic aceasta fotografie ei! RIP”, scrie fotograful în postarea de pe facebook.
Sebastian Marcovici este fotograf profesionist și a fost declarat de două ori fotograful anului în România, respectiv în 2010 și 2011.
VEZI ȘI: VIDEO FOTO – Adevărul despre moartea Denisei Voilean. Fata era de fapt pe acoperișul blocului. Cum de a căzut doar ea?

Reamintim că Denisa Voilean și-a pierdut viața într-o tragedie care i-a marcat  și i-a șocat pe toți cunoscuții, prietenii, colegii și apropiații fetei. VEZI AICI MAI MULTE FOTO ȘI VIDEO DE LA FAȚA LOCULUI

Cumplitul accident s-a produs, când fata de doar 14 ani, a urcat pe acoperișul unui bloc pentru a-și face o poză alături de alți șapte prieteni. Balustrada pe care s-a urcat Denisa, s-a desprins de bloc și aceasta a căzut în gol mai bine de nouă etaje.

CITEȘTE ȘI: FOTO – Denisa Voilean este adolescenta din Sibiu care a murit din cauza unui selfie

VEZI ȘI: VIDEO FOTO – Fata care a căzut în gol nouă etaje și a murit făcea un ’’selfie’’ cu prietenii pe balcon

CITEȘTE ȘI: VIDEO FOTO – Pelerinaj la blocul unde Denisa Voilean a murit. Prietenii au adus ciocolată și au aprins lumânări – Imagini de pe acoperiș

 

 

Ultima oră

Comentariul meu