csu a pierdut din nou la cluj. urmează încă două deplasări de foc

CSU Sibiu a pierdut partida cu U Cluj cu 92-75 (16 – 21, 28 – 18, 27 – 20, 21 – 16). Echipa lui Dan Fleșeriu a ținut miercuri piept liderului la zi doar în primele zece minute. Baschetbaliștii sibieni vor juca sâmbătă la Oradea si marțea viitoare la Timișoara.

Nu a fost să fie cu noroc nici în a patra întâlnire cu Clujul în actualul sezon. Echipa lui Silvășan ne-a învins din nou la capătul unui meci în care gazdelor le-a ieșit aproape tot în timp ce lui Hardy&co le-a mers jocul doar primele zece minute. Cu o echipă care de departe are cel mai bun lot din tot campionatul, clujenii au câștigat meritat la final. Pentru Sibiu adevăratele bătălii se dau acum la Oradea și Timișoara, de unde ar fi bine să se întoarcă măcar cu o victorie pentru a rămâne în plutonul primelor trei clasate. ”Clujul a marcat extraordinar de bine, cu prea mulţi jucători, ca să îi putem opri. Noi nu avem o echipă care să marcheze foarte bine de afară şi, dacă apărarea nu ne merge, şansele noastre sunt extre, de mici de a câştiga, orice meci, cu oricine. Jucătorii noştri au căzut puţin psihic în urma jocului foarte bun prestat de Cluj. Probabil că după meciul Clujului de la Timișoara, jucătorii noştri s-ar fi aşteptat ca cei din Cluj să repete evoluţia de acolo şi noi să avem un joc mai uşor astăzi. Cred că Clujul este o echipă extrem de greu de bătut și mă îndoiesc că vor pierde vreun meci în PlayOff , indiferent cu cine vor juca. Evident că, de fiecare dată când jucăm cu ei, ne propunem să câștigăm. Dar cred că sezonul acesta, clujenii sunt mult prea puternici pentru noi. Poate că, odată, sezonul acesta, vom reuşi să îi prindem pe picior greşit şi să nu valorifice aşa de mult aruncările de la distanţă. Doar în cazul acesta avem șanse”, a spus Dan Fleșeriu.

CSU:
Boris Lalovic 20p, Kevin Hardy16, Igor Mijajlovic 14p, Radu Paliciuc 11p, Chris Cooper 9p, Will Saunders 5p.

CSU Sibiu joacă sâmbătă, 18 martie, de la orele 19:00, la Oradea și marți, 21 martie, de la 17:30, la Timișoara, urmând să revină pe teren propriu la sfârșitul săptămânii următoare, când va primi vizita celor de la Steaua CSM Eximbank.

Ultima oră

Comentariul meu