update video foto o eleva de 14 ani a căzut în gol de pe acoperișul unui bloc de pe milea și a murit pe loc

O minoră de 14 ani a decedat după ce a căzut în gol de la etajul nouă al blocului Turn de pe Bulevardul Vasile Milea. Denisa Voilean se afla în vizită la niște prieteni.

UPDATE 3 – Fata a căzut de pe acoperiș și nu de la balcon
Adolescenta ce a murit miercuri seară la Sibiu nu a căzut de la etajul nouă al blocului Turn. Fata de 14 ani a căzut de pe acoperiș, acolo unde s-a urcat împreună cu alți șapte prieteni. Aceștia au ajuns pe bloc după ce au spart ușa încuiată cu lacăt. VEZI AICI VIDEO DE LA FAȚA LOCULUI!

CITEȘTE ȘI: VIDEO FOTO – Adevărul despre moartea Denisei Voilean. Fata era de fapt pe acoperișul blocului. Cum de a căzut doar ea?

Update 2 – Adolescenta este din Turnișor și este elevă în clasa a 8-a
Adolescenta se numește Voilean Denisa și locuiește pe strada D.D. Roșca dar miercuri seară a mers în vizită la niște prieteni ce locuiesc într-un bloc de pe Milea. Fata are 14 ani și este elevă la Școala Generală numărul 4. Vezi AICI mai multe detalii și FOTO cu Denisa.

CITEȘTE ȘI: FOTO – Denisa Voilean este adolescenta din Sibiu care a murit din cauza unui selfie

UPDATE 1 – Nu era singură pe balcon
Fata care locuiește în cartierul Turnișor pe strada D.D. Roșca se afla în vizită la niște prieteni. Erau acolo patru fete și patru băieți și au vrut să își facă toți un selfie de la balconul apartamentului de la etajul nouă. Detalii mai multe AICI.update video foto o eleva de 14 ani a căzut în gol de pe acoperișul unui bloc de pe milea și a murit pe loc

ȘTIREA INIȚIALĂ
Se pare că fata a căzut în gol de la etajul nouă după ce balustrada balconului s-a rupt. Din păcate medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic ca să o salveze. ’’Am auzit că a căzut de la etaj o fată. Sunt foarte mulți chiriași și studenți mulți. (..) E un holt lung cât lățimea blocului și sunt garsoniere acolo. Era un balcon mai mult pentru ghenă. Nu știu ce au căutat acolo..’’, a povestit un locatar din bloc.

CITEȘTE ȘI: VIDEO FOTO – Fata care a căzut în gol nouă etaje și a murit făcea un ’’selfie’’ cu prietenii pe balcon
update video foto o eleva de 14 ani a căzut în gol de pe acoperișul unui bloc de pe milea și a murit pe loc”Se fac cercetări pentru a se stabili cauzele în care s-a produs acest incident”, spune Elena Welter de la IPJ Sibiu. Tânăra a murit pe loc. Revenim cu detalii!

YouTube video

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Presa face încă greşeli doar pentru a îi face pe cititori sa creadă că a fost , in toatlitate , vina acelei fete .
    În primul rând : Acea fată nu a mers la nici o cunoştiință în acel bloc , ea a mers ca să se distreze cu alte fete şi baieți .
    În al doilea rând : blocul respectiv este într-o stare deplorabilă , tencuiala cadea de pe bloc , este mizerie etc . Sus , pe bloc , era o balustradă ,
    care era în aceiaşi stare ca şi restul blocului . Voilean Denisa , cunoscută ca si ”Vovo” s-a sprijinit de acea balustradă care , din cauza vechimii ei s-a desprins si a căzut , dar a tras-o şi
    pe ea în jos . Este adevărat , fata avea tente sinucigaşe dar , asta a fost o pură intâmplare .
    În al treilea rând : Sângele fetei a ramas acolo şi astăzi , semn de nepăsare , mă dezgustă cel responsabil cu asta , copii vin şi se uită la balta aceia de sânge , toată lumea o vede .

  2. Aveti grija parinti. Circula pe internet un joc sinucigas periculos numit Balena albastra. Cred ca juca jocul sau una din variantele lui.