foto - video podul minciunilor platou de filmare pentru cea mai nouă reclama orange

Piața Mică din Sibiu este miercuri gazdă pentru mai multe filmări realizare de o casă de filme ce vor produce cea mai nouă reclamă a celor de la compania de telefonie mobilă Orange.

Mai mulți cititori Ora de Sibiu ne-au semnalat prezența unor echipe de filmări în Piața Mică a orașului și ne-au întrebat dacă știm ce se întâmplă acolo. ”E agitație pe Podul Minciunilor. Am văzut și ceva camere profesioniste de filmare.. Poate aflați voi ce se întâmplă”, ne-a transmis o cititoare printr-un mesaj pe pagina noastră de Facebook.
Ne-am interesat și este vorba de filmări pentru un clip publicitar. Reprezentanții casei de filme care produce acest clip au solicitat de altfel autorizație de la Primăria Sibiu, iar avizul a fost favorabil. ”S-a emis un aviz pentru ocuparea domeniului public pe Podul Minciunilor pentru data de 15 martie 2017, în intervalul orar 7.00 – 18.00. Conform acestuia se filmează un clip publicitar pentru o companie de telefonie mobilă”, a explicat Mirela Gligore de la Biroul de Presă al Primăriei Sibiu.foto - video podul minciunilor platou de filmare pentru cea mai nouă reclama orange
Nu este pentru prima dată când Sibiul este locația aleasă pentru clipuri publicitare de către operatorii de telefonie mobilă.
CITEȘTE ȘI: Interviu cu SIBIANUL care JOACĂ în NOUA RECLAMĂ de la VODAFONE. E filmată la SIBIU!
Cel mai celebru clip este cel filmat în toamna anului 2015 pentru Vodafone, clip în care apare și hairstylistul sibian, Paul Paralescu. Puteți vedea AICI clipul respectiv.

Ultima oră

Comentariul meu