urmărire ca în filme între sibiu și mediaș. teribilistul oprit de poliție cu un tir pus de-a latul drumului

Un tânăr de 25 de ani din Cisnădie a pus pe jar poliția rutieră din Mediaș. Acesta a refuzat să oprească după ce a efectuat o depășire neregulamentară, iar polițiștii l-au urmărit aproape 40 de kilometri până l-au prins.

Incidentul s-a petrecut luni seară în jurul orei 20.40 la ieșirea din Mediaș către Sibiu. Tânărul a efectuat o depășire neregulamentară, iar apoi a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor. Aceștia au plecat în urmărirea mașinii Mercedes înmatriculată în Vrancea și au tot mers aproape 40 de kilometri până la Slimnic. Acolo șoferul fugar a fost blocat cu ajutorul unui TIR poziționat de-a latul drumului pe DN14, de către poliție.

VEZI AICI IMAGINI CU TERIBILISTUL
Șoferul nu a mai avut ce să facă și a oprit, el fiind imediat încătușat de polițiști. ’’Nu s-au folosit focuri de armă. Șoferul a fost sancționat cu amendă de 1740 de lei și s-a ales cu permisul suspendat pentru 90 de zile’’, a explicat Elena Welter de la IPJ Sibiu. Se pare că în timpul urmăririi șoferul a mai efectuat încă o depășire neregulamentară.

Ultima oră

Comentariul meu