foto teribilistul urmărit de poliție – are 25 de ani, este din cisnădie și nu vroia să fie filmat

Tânărul din Cisnădie care a fugit de un filtru de poliție după ce a efectuat luni seară o depășire neregulamentară, conducea un Mercedes S Classe, are 25 de ani și nu avea probleme legate de permisul de conducere.

R.T. are 25 de ani și și-a pus viața în pericol atât lui cât și polițiștilor ce au pornit în urmărirea sa de la Mediaș pe DN14. Chiar dacă conducea un Mercedes cu motor puternic, polițiștii nu au renunțat și s-au ținut după el. Când într-un final s-a reușit blocarea lui cu un TIR la Slimnic, după mai bine de 40 de kilometri, polițiștii au constat că șoferul nu avea probleme cu permisul și nici nu era băut. Surse de încredere spun că polițiștii l-au încătușat, iar acesta le-a spus oamenilor legii că nu ar vrea să fie filmat sau fotografiat. foto teribilistul urmărit de poliție – are 25 de ani, este din cisnădie și nu vroia să fie filmatPe profilul public de Facebook, R.T. are postate și fotografii din mașina Mercedes cu care a gonit zeci de kilometri ca să scape de poliție.
CITEȘTE ȘI: Urmărire ca în filme între Sibiu și Mediaș. Teribilistul oprit de poliție cu un TIR pus de-a latul drumului
Fuga cisnădianului de poliție pare să fie de neînțeles, mai ales că dacă ar fi oprit la semnalele polițiștilor, teribilistul s-ar fi ales cu permisul suspendat pentru 30 de zile. Acum va sta fără permis timp de trei luni și a primit și o amendă destul de usturătoare. Detalii AICI.
Sursa foto: Facebook – Profil public R.T.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Fugea ca era nevinvovat…. nimeni nu se intreaba de unde la 25 de ani avea Mercedes S Classe? Poate de la drogurile ce le avea in masina si le-a aruncat pe drum sa nu fie gasit de Politie cu ele in masina? Poate…..

    1. S classe dinala vechi de cad toate de pe ele… Daca avea Logan nou poate ma gandeam la droguri