elevii din poplaca primesc laptopuri de la vicepremierul româniei. evenimentul are loc la sibiu

Viceprim-ministrul și Ministrul Mediului, Daniel Constantin, va face mâine, 14 martie, o vizită la Sibiu în cadrul campaniei „LET’ S BE ECO”, organizată de Garda Națională de Mediu și Let’ s Do it România.

Ministrul Mediului se va întâlni la grădinița “Frații Grimm” din Sibiu cu elevii școlii gimnaziale din comuna Poplaca. Copiii vor fi premiați pentru implicarea lor în proiectul pentru economie circulară „Let’s be ECO”. Aceștia vor primi 15 laptopuri pentru noul laborator de informatică din cadrul unității de învățământ. Echipamentele electronice sunt puse la dispoziție de Garda Națională de Mediu prin colaborarea cu Let’s do it România.
Vizita ministrului va continua la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Sibiu, cea mai „verde” instituție publică din România. APM Sibiu este promotorul proiectului „Calea Verde spre Dezvoltare Durabilă din cadrul Programului RO07 – Adaptare la Schimbări Climatice finanțat prin fonduri asigurate de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Mecanismul Financiar al spațiului Economic european, EEA GRANTS 2009-2014.
Ministrul Daniel Constantin va susține și o conferință de presă la ora 14.00 la sediul Prefecturii Sibiu, la care va participa și Lucian Radu, prefectul Sibiului. Temele de discuție vizează problemele locale de mediu.

Ultima oră

Comentariul meu