carrefour a demarat remodelarea magazinelor billa. primele zece gata până la paște

Sibienii pot să profite de ultimele zile în care își mai pot face cumpărături în magazinele Billa din oraș. Cei de la Carrefour au anunțat că oficial s-a început transformarea acestora și că primele zece sunt gata până la Paște.

Carrefour a început de la 1 martie remodelările celor 86 de magazine Billa, cumpărate de la grupul Rewe, urmând ca primele zece magazine remodelate din România să fie inaugurate până la Paşte sub brandul Market, au anunţat, marţi reprezentanţii retailerului francez. Carrefour a inaugurat, marţi, în mall-ul Liberty Center din Bucureşti primului magazin Billa remodelat sub brandul Market, anunță news.ro. “Termenul de remodelare rămâne până la finalul acestui an. În prima fază vom remodela 10 magazine. Pe parcursul acestui proces vom închide, pe rând, câte o serie de magazine pentru două săptămâni astfel încât să le remodelăm. Vom anunţa când vom închide şi vom deschide fiecare unitate în parte”, a declarat directorul general al Carrefour România, Jean Baptist Dernoncourt.
Carrefour a anunţat, în decembrie 2015, că a semnat un acord cu grupul Rewe pentru achiziţia Billa România, cu o reţea de 86 de supermarketuri la nivel naţional.
Primul magazine Billa deschis sub brandul Market a fost cel din centrul comercial Liberty Center, care a fost inaugurat pe data de 1 martie şi are o suprafaţă de peste 1.000 mp.
Odată cu preluarea magazinelor, grupul francez a preluat şi circa 3.000 angajaţii ai Billa, a precizat Carrefour.

Ultima oră

Comentariul meu