șoferi de weekend la avrig – unul mergea fără permis, altul era băut la volan
Foto Arhivă

Un tânăr de 25 de ani a fost prins în trafic că mergea cu o motocicletă fără să aibă permis de conducere. Tot duminică și tot la Avrig un bărbat de 36 de ani mergea cu mașina fiind băut la volan.

În data de 12 martie, în jurul orei 15,30, pe strada Gheorghe Lazăr din oraşul Avrig, poliţiştii rutieri au oprit pentru control o motocicletă condusă de un localnic în vârstă de 25 de ani.
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că şoferul nu deţine permis de conducere eliberat pentru nicio categorie de autovehicule, iar motocicleta este neînmatriculată sau neînregistrată.
Pe numele avrigeanului a fost întocmit dosar penal, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a deţine permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.
În data de 12 martie, tot în oraşul Avrig, pe strada Nicolae Bălcescu, a fost identificat un alt localnic în vârstă de 36 de ani aflat sub influenţa alcoolului la volanul unui autoturism.
La testarea etiloscopică, rezultatul a fost de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat astfel încât, pe numele şoferului, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală. Foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu