video – fata fără mâini care cântă la pian și a impresionat toată românia. imagini ce te lasă fără cuvinte

Cel mai impresionant moment de la show-ul Românii au Talent ajuns la al patrulea sezon la Pro TV, a avut loc vineri seară. Lorelai Moşneguţu a interpretat o piesă a Luminiței Anghel și a cântat la pian cu degetele de la picioare. Mihaela Rădulescu a apăsat butonul ce i-a asigurat prezența direct în semifinale.

Lorelai Moşneguţu a impresionat atât juriul de la Românii au talent cât și publicul din sală și mai ales telespectatorii de acasă cu o interpretare unică. Fata de 14 ani care a apărut și la show-ul Next Star de la Antena 1, a avut o prestație unică și pentru acest lucru Mihaela Rădulescu a apăsat butonul ce îi permite tinerei greu încercată de viață să ajungă în semifinale la Românii au Talent.
„Mi s-au înmuiat genunchii când am văzut-o că plânge și nu avea cum să își steargă lacrimile. Am luat-o în brațe și mi-am dat seama că ea nu are cum să mă ia în brațe”, a spus Mihaela Rădulescu. „Noua ne-ai dat o lectie. Priviti ce om fericit este”, a marturisit Pavel Bartos.
Andi Moisescu a afirmat că „eu nu contenesc sa mai primesc lectii de viata in emisiunea asta.” Urmăriți imaginile mai jos.

Ultima oră

Comentariul meu