Victorie muncită și de aur cu Piteștiul. CSU se ține scai de podium

Sibiul a reușit să obțină cea de a 3-a victorie din acest sezon în fața celor de la BCM U Pitești. Echipa lui Dan Fleșeriu a controlat autoritar meciul și s-a impus cu 84-76 (20-13, 28-25, 21-22, 15-16). CSU a urcat pe locul doi, grație înfrângerii suferită de Steaua la Oradea.

Zi cum nu se poate mai fericită pentru echipa lui Dan Fleșeriu. CSU s-a impus în fața piteștenilor după un meci în care Hardy ne-a arătat că a revenit la forma ce l-a consacrat la echipă, iar Davis a ieșit și el la rampă cu un joc bun. Lalovic a pus umărul decisiv și prin cele 16 puncte marcate a ajutat echipa să învingă. Sibiul a condus și la 20 de puncte pe tabelă, dar argeșenii au mai recuperat până la final și pe fondul unei relaxări în jocul favoriților noștri. S-a terminat 84-76, iar victoria a fost completată și de vestea primită de la Oradea, acolo unde campioana a învins Steaua și ne-a ajutat să revenim pe locul doi în clasament. Urmează acum o nouă confruntare cu U Cluj, echipă care ne-a bătut de fiecare dată în acest sezon, fie că vorbim de campionat sau cupă. Partida se joacă miercuri de la 17.00 și este în direct pe canalele Digi Sport.

CSU:
Hardy 21, Davis 18, Lalovic 16, Mijajlovic 15, Popescu 12, Cooper 2

Fleșeriu: Când ne iese jocul, câștigăm
”E important că am reușit o victorie după înfrângerea de la Steaua. Jucătorii au arătat un nivel de agresivitate mare și au demonstrat că nu sunt echipa de anul trecut care se mulțumește cu locul 6, ci chiar ne dorim mai mult. Atunci când ne iese și jocul, câștigăm. Nu e obligatoriu să câștigăm de fiecare dată, dar datoria noastră e să facem maximul posibil în fiecare meci. Așa am făcut și la Steaua, atât am putut. Astăzi am reușit să menținem agresivitatea pe tot parcursul meciului, deși ne-am relaxat la 20 de puncte, și le-am permis să vină din spate. Cu o rotație scurtă nici nu poți ține 20 de puncte permanent. Pe mine mă bucură acest nivel de agresivitate. Acesta este baschetul modern. Același tratament l-am primit și noi la Steaua, am învățat din meciul acela și sper să menținem acest nivel și la meciurile care urmează, deși este greu pentru că avem jucători care nu mai sunt la prima tinerețe și nu este ușor, pentru ei, să te aperi așa agresiv, uneori pe tot terenul”, a spus Dan Fleșeriu, la finalul partidei. foto: CSU Sibiu – Pagina oficială Facebook.

Ultima oră

Comentariul meu