weekend cu evenimente și petreceri atractive în sibiu și păltiniș. recomandările noastre

În acest weekend, avem o gama variată de evenimente atât pentru adulți cât și pentru copii. Puteți petrece în cluburi, pe pârtie, la teatru sau aveți alternativa de a merge la expoziții inedite. Cap de afiș este show-ul de la Arena Platoș. Și la Ursus Cotton Pub se anunță două seri interesante.

Super petreceri în Cotton Pub
Vineri, Dj XTZ, DJ Andu și MC Ionu sunt pregătiți să ofere încă o seară memorabilă la platane ”Man, i love Fridays” fiind deja o rețetă de succes care atrage weekend de weekend sute de sibieni și turiști în locația de pe Rațiu. Distracția continuă aici și sâmbătă seară. Distracția continuă aici și sâmbătă seară, așa că aveți motive să vă rezervați din timp o masă în pub, la telefon 0752.268.866.

Sezonul de la Păltiniș se închide cu Slide and Freeze
Ultimul concurs al sezonului este Slide and Freeze, un concurs al temerarilor care vor avea în față un lac artificial de 10 x 6 metri, umplut cu apă nu tocmai caldă. Concursul va avea trei categorii: jump & freeze, unde se va puncta cea mai dificilă acrobație, slide & freeze, categorie eliminatorie unde concurenții vor trebui să traverseze lacul pe schiuri sau pe placă urmând să piardă din viteză pe măsură ce startul se va apropia de marginea lacului și categoria ambarcațiuni, unde se vor primi puncte și pentru creativitate, și pentru impresia artistică dar și pentru alunecarea pe zăpadă și pentru acvaplanare. weekend cu evenimente și petreceri atractive în sibiu și păltiniș. recomandările noastreCea mai ingenioasă construcție va fi premiată cu 1000 de lei. Restul câștigătorilor vor fi premiați și ei cu multe alte surprize. Concursul are loc în data de 12 martie de la ora 12.00.

Piesă de teatru la Studioul CAVAS din cadrul Facultății de Litere și Arte
Piesa ”IUBIREA LA OAMENI” de Dmitri Bogoslavski se va juca vineri și sâmbătă de la ora 20:00 în Studioul CAVAS din cadrul Facultății de Litere și Arte. Durata spectacolului este de aproximativ două ore, iar intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.

Super evenimente la Teatrul Gong
Sâmbătă de la ora 10:00 și de la 12:00, copii pot participa la Atelierul de creeat povești de la Teatrul Gong. Prețul biletului este 14 lei, durata, este de aproximativ o oră. Atelierul este recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani. De la ora 18:00, sâmbătă și de la ora 11:00 duminică, copii se vor putea bucura de piesa ,,Harap Alb”, în regia lui Gavriil Pinte. weekend cu evenimente și petreceri atractive în sibiu și păltiniș. recomandările noastrePrețul biletului este 7 lei, iar durata spectacolului este de aproximativ o oră. Piesa este recomandată copiilor cu vârsta peste 5 ani.

Weekend interensant la Teatrul Radu Stanca
Vineri de la ora 19:00 se joacă piesa ”Ostatic la mătușica de Morris Panych” în regia lui Michael Devine. Biletul costă 15/10 lei, iar durata spectacolului este aproximativ o oră. Sâmbătă de la ora 19:00 se joacă piesa ”Orb de mină” în regia lui Bogdan Sărătean. Biletul costă 15/10 lei, iar durata spectacolului este aproximativ o oră și treizeci de minute. Duminică de la ora 19:00 se joacă piesa ”OSCAR SI BUNI ROZ ” de Eric Emmanuel Schmitt. Biletul costă 10/5 lei, iar durata spectacolului este aproximativ o oră și cinci minute.

Expoziții inedite
Sâmbătă și duminică puteți vizita: expoziția de Insecte exotice Ora: 10:00, în Muzeul de Istorie Naturală; Expoziţia: Zooming Franz Neuhauser de la ora 10:00 la Palatul Brukenthal, Cabinetul de Stampe; Expoziţia: Eroi, sfinți și oameni obișnuiți, de la ora 10:00 la Palatul Brukenthal, etj. II; Expoziție de excepție Muzeul de Artă Contemporană Sibiu (Str. Tribunei, Nr. 6), la ora 10:00, intitulată ” The gift”.

Baschet la Sala Transilvania
CSU Sibiu joacă sâmbătă de la ora 18.00 cu BCM U Pitești în a treia etapă a grupei 1-6 din Campionatul Național de Baschet Masculin.

Fotbal pe Municipal
Echipa sibiană primește vizita echipei ASA Tg. Mureş II în etapa a 2 – a din returul actualei ediții de campionat al ligii a 3-a. weekend cu evenimente și petreceri atractive în sibiu și păltiniș. recomandările noastreMeciul va avea loc sâmbătă, 11 martie, de la ora 15:00, pe Stadionul „Municipal”. Mai multe detalii AICI.

Ultima oră

Comentariul meu