video viral – interviu în direct la bbc întrerupt de copiii profesorului intervievat. imaginile fac înconjurul mapamondului

Un interviu dat de către un profesor britanic de științe politice postului BBC, a devenit viral pe internet. Analistul a fost întrerupt brusc de copii ce au dat buzna peste el în birou.

Profesorul Robert Kelly, analist in politica externa, a fost intrerupt de copiii sai in timpul unei interventii in direct la BBC. In timp ce oferea un raspuns la intrebarea moderatorului, copiii au dat buzna peste el si cum nu stiau ca tatal lor are un interviu important, au continuat sa-si faca de cap.video viral – interviu în direct la bbc întrerupt de copiii profesorului intervievat. imaginile fac înconjurul mapamonduluiMomentul culminant a fost atunci cand in cadru a intrat bona. In incercarea de a fi cat mai discreta, aceasta nu a facut altceva decat sa inrautateasca lucrurile. video viral – interviu în direct la bbc întrerupt de copiii profesorului intervievat. imaginile fac înconjurul mapamondului“Iertati-ma”, a fost tot ce a putut sa spuna profesorul, vizibil incurcat. Urmariti imaginile mai jos.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu