primul meci acasă din 2017 pentru fc hermannstadt este sâmbătă cu asa tg. mureș 2

Echipa sibiană primește vizita echipei ASA Tg. Mureş II în etapa a 2 – a din returul actualei ediții de campionat al ligii a 3-a. Meciul va avea loc sâmbătă, 11 martie, de la ora 15:00, pe Stadionul „Municipal”.

Confruntarea dintre FC Hermannstadt şi echipa a doua a clubului din Tg. Mureş este prima oficială din noul an pe care o dispută pe teren propriu jucătorii pregătiţi de noul antrenor principal, Eugen Beza. „Este un meci deosebit de important pentru noi. Întâlnim o echipă tânără, care n-are nimic de pierdut. Noi suntem obligaţi să câştigăm. Venim după un meci, la Zalău, în care am obţinut doar un punct. Cu Zalăul, în repriza secundă am pus presiune pe adversar, ne-am creat 4 – 5 ocazii bune de a marca, dar nu am fructificat niciuna. În schimb, apărarea a fost foarte bună. Sperăm ca, sâmbătă, cu ASA Tg. Mureş II, să înscriem primele goluri într-un meci oficial din 2017. Sperăm ca vremea să ţină cu fotbalul şi suporterii să vină alături de noi într-un număr cât mai mare”, a declarat antrenorul principal al lui FC Hermannstadt – Eugen Beza.
Tehnicianul a mai adăugat că are la dispoziţie întregul lot, inclusiv pe cei doi jucători care au participat la acţiunile loturilor naţionale, în ultimele două săptămâni, Daniel Chifu şi Radu Crişan. FC Hermannstadt ocupă primul loc în clasamentul Seriei a V-a a Ligii a III-a, cu 35 de puncte, în vreme ce ASA Tg. Mureş II ocupă locul 11, cu 16 puncte.

Ultima oră

Comentariul meu