Distracție cât încape la Shopping City Sibiu. Spectacole de circ, expoziție de lego, teatru și ateliere de creație

Trei zile de teatru pentru cei mici și cei mari, ateliere de creație, expoziția Brickenburg și spectacole de circ oferite de Circul Gartner, sunt câteva dintre activitățile propuse sibienilor în luna martie.

În luna martie, Shopping City Sibiu își întâmpină vizitatorii cu noile colecții de primăvară, oferte speciale pregătite de magazine și evenimente pentru toată familia.

Teatru de weekend pentru toata familia
În perioada 17 – 19 martie, Shopping City Sibiu împreună cu Teatru Mic din Sibiu au pregătit 3 zile de teatru special conceput pentru toata familia. În fiecare zi, începând cu ora 12:00 se va juca câte un spectacol adresat în special copiilor iar de la orele 17:00 si 20:00 vor putea fi vizionate spectacole dedicate părinților. Cele șapte piese de teatru se vor juca în zona de food court iar accesul este gratuit.
Mai mult, copiii vor învăța să modeleze baloane, o artă care presupune creativitate, imaginație și nu în ultimul rând multă îndemânare. Cei mai curajoși se vor putea picta pe față, o activitate distractivă pentru copii, dându-le posibilitatea să intre în pielea personajului preferat, fie că este vorba de Spider Man, un fluturaș, o pisicuță, un tigrișor sau un pirat.

Programul evenimentului:
17 martie
12:00 – Fată bună și fată rea (spectacol pentru copii)
18 martie
12:00 – Cocoșul cel viteaz (spectacol pentru copii)
17:00 – Fluturi în stomac
19:00 – Interviu
19 martie
12:00 – Clowni veseli clowni triști (spectacol pentru copii)
17:00 – Cafeneaua
20:00 – Autopsia râsului

Atelierul dedicat Zilei Internaționale a Apei
Copiii sunt în centrul atenției si luna aceasta, pentru ei organizându-se în data de 19 Martie, atelierul de creație handmade unde vor învăța să realizeze magneți de frigider. Cei mici sunt așteptați să își demonstreze creativitatea în cadrul atelierului dedicat “Zilei Internaționale a Apei”, începând cu ora 14:00, în zona de food court, atelier la care accesul este gratuit.

Expozitia Brickenburg Cosmos
În weekendul 17 – 19 martie, fanii celebrelor cărămizi LEGO® sunt invitați la Shopping City Sibiu să pătrundă în universul expoziției Brickenburg Cosmos. Evenimentul va avea loc în zona magazinului Douglas, intervalul orar 10:00 – 22:00. Vizitatorii expoziției vor putea admira construcții impresionante realizate exclusiv din piese LEGO® de către membrii Asociaței Brickenburg.

Circul Gartner
În perioada 24 martie – 2 aprilie, sibienii sunt invitați sub cupola circului Gartner din parcarea Shopping City Sibiu la un spectacol senzational de dresura de reptile, camile și elefanți, numere muzicale și de hola hop.

Ultima oră

Comentariul meu