video – parlamentarii sibieni au făcut front comun la consiliul județean. pnl, psd și usr sprijină proiectul noului spital

Invitația președintelui Consiliului Județean, Daniela Cîmpean pentru parlamentarii sibieni de a participa la ședința extraordinară de joi a avut parte de câteva contre între PSD pe deoparte și PNL și USR de partea cealaltă. Până la urmă însă toți au promis la unison că vor acorda sprijin pentru construirea noului spital din Sibiu,.

După ce s-a votat bugetul județului Sibiu pentru anul 2017, Daniela Cîmpean a dat posibilitatea parlamentarilor prezenți în calitate de invitați la ședință, să ia cuvântul. Discursurile au fost de la diplomate în cazul senatorului Mircea Cazan, până la acide așa cum s-a întâmplat în cazul deputatului Ioan Terea, calmat însă rapid de colegul Sitterli. ’’Îmi cer eu scuze în fața dumneavoastră. Nu trebuie să aducem disputele din parlament aici în Consiliul Județean’’, a spus acesta.
Totuși până la urmă atât parlamentarii sibieni cât și consilierii județeni și conducerea acestei instituții au vorbit pe aceeiași voce atunci când a venit vorba de spirjin pentru proiectele Sibiului, în special pentru cel al unui spital județean nou. ’’Vom spirjini necondiționat proiectele Sibiului’’, a spus Terea.
Urmăriți mai jos înregistrarea ședinței de la Consiliul Județean Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu