nu a fost să fie nici de data asta cu steaua. ne răzbunăm cu piteștiul

CSU Sibiu nu a reușit să câștige nici în a III-a partidă disputată cu Steaua în acest sezon. Universitarii au plătit tribut jocului mai slab din sfertul patru și bucureștenii s-au impus cu 71-57 ( 9-15, 26 – 15, 17 – 19, 19 – 8).

Meciul din Capitală trebuie uitat cât mai rapid de sibieni. CSU a început bine partida și a condus ostilitățile în primul sfert. Steliștii au revenit în sfertul secund și au intrat în avantaj la pauza mare, scor 35-30. Echipa lui Dan Fleșeriu a dat semne de revenire în sfertul al treilea, când a recuperat două din cele cinci puncte de pe tabelă. Ultimele zece minute însă au fost fatale. Steliștii s-au apărat bine și au și înscris, în timp ce Sibiul a ratat mult. Gazdele ne-au învins din nou în actualul sezon, iar Sibiu și Steaua au făcut rocadă în clasament, CSU fiind acum pe a treia poziție în clasament. În ciuda înfrângerii de miercuri este demn de remarcat faptul că Hardy a revenit oarecum la forma cu care ne-a obișnuit. Americanul a înscris 16 puncte pentru CSU. Urmează acum partida de sâmbătă cu Piteștiul, un meci ce se anunță dificil și care trebuie câștigat de Sibiu pentru a își consolida locul trei în clasament. Partida este pe 11 martie de la ora 18.00.

Fleșeriu: Pe final parcă am avut plumb în picioare
”Steaua ne-a dominat clar la recuperări. Ei au avut 46, noi 24. Cred că acolo s-a făcut diferența. Ei au jucat cu 3 -4 jucători mari iar noi, din păcate nu am reușit să le răspundem cu viteză în joc. Jucătorii noștri au ratat la început din faze deschise, dar totuși nu pot să le reproșez nimic băieților. Nu am făcut blocajele defensive, ei au profitat și, imediat ce recuperau, puneau mingea în coș și marcau. În plus, pe final, parcă ni s-a pus plumb în picioare și asta a făcut să și pierdem. Este un duș rece, la timpul potrivit, nu mai încolo, căci eram poate cu gândul prea departe”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul principal al lui CSU Sibiu, după partida cu Steaua.

CSU:
Hardy 16, Lalovic 15, Popescu 10, Mijajlovic 7, Cooper 5, Paliciuc 3, Davis 1

Ultima oră

Comentariul meu