foto – un sibian solicită ajutorul pentru indentificarea unui șofer ce i-a lovit mașina și a plecat

Un bărbat din Sibiu ne solicită ajutorul pentru a îl ajuta în identificarea unui participant la trafic care i-a acroșat mașina soției în giratoriul de vizavi de Sibiu Shopping City și a fugit.

Incidentul a avut loc în seara zilei de 8 martie, în jurul orei 18.50. Atunci soția lui Augustin Cornel se deplasa cu mașina spre Sibiu, iar în sensul giratoriu de la intersecția DN1 cu drumul care merge către Șelimbăr, vizavi de Shopping City Sibiu, a fost acroșată destul de serios de un alt autoturism. ’’A fost acroșată de un autor necunoscut. Singurele detalii pe care soția și le amintește sunt că mașina cealaltă era de culoare deschisă și era inscripționată. Venea din direcția Veștem spre Sibiu, iar după accident a plecat de acolo fără să oprească’’, ne-a transmis soțul șoferiței.foto – un sibian solicită ajutorul pentru indentificarea unui șofer ce i-a lovit mașina și a plecat
Participanții la trafic care pot să ofere detalii sunt rugații să posteze un comentariu aici, sau pe Facebook, ori să sune la numărul de telefon 0744/755426.

Ultima oră

Comentariul meu