motociclist sibian prins de radar cu 181 kilometri la oră pe autostrada a1

Un bărbat din Sibiu s-a ales cu o amendă de 1305 lei și cu permisul suspendat pe 90 de zile după ce a fost surprins de radar pe autostradă cu viteza de 181 km/h.

Polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale au depistat un bărbat, care conducea o motocicletă cu viteza de 181 km/h, pe Autostrada A1. Acesta a fost sancționat contravențional cu 1.305 lei, totodată, fiindu-i reținut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile, anunță Agerpres. La data de 8 martie a.c., la ora 13.19, polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale au depistat, pe Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea — Deva, un bărbat, din Sibiu, care conducea o motocicletă cu viteză excesivă.
Acesta a fost surprins cu ajutorul aparatului radar montat pe o autospecială neinscripționată, la kilometrul 272, în timp ce conducea, cu viteza de 181 km/h.
Polițiștii l-au sancționat cu amendă de 1.305 lei, iar, ca măsură complementară, i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile.

Ultima oră

Comentariul meu