încă un vitezoman depistat cu o viteză record pe autostrada a1 sibiu – deva

După ce zilele trecute a fost prins un clujean care mergea cu peste 220 de km/h, polițiștii au depistat miercuri încă un șofer care mergea cu viteză pe A1. E vorba de un brașovean care circula cu mașina cu o viteză de peste 193 kilometri la oră.

Polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale au depistat un bărbat, care conducea un autoturism cu viteza de 193 km/h, pe Autostrada A1. Acesta a fost sancționat contravențional cu 1.305 lei, totodată, fiindu-i reținut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile, anunță Agerpres. La data de 8 martie, la ora 10.15, polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale au depistat, pe Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea — Deva, un bărbat, de 37 de ani, din Brașov, conducând cu viteză excesivă.
Acesta a fost surprins cu ajutorul aparatului radar montat pe o autospecială neinscripționată, la kilometrul 367, în timp ce conducea un autoturism, cu viteza de 193 km/h.
Polițiștii l-au sancționat cu amendă de 1.305 lei, iar, ca măsură complementară, i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile. foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu