exlcusiv video foto - bmw-ul furat din broscărie este daună totală. hoții vroiau să fugă din țară

Cazul autoturismului BMW furat în seara zilei de luni din fața unui bloc din cartierul Broscărie este aproape elucidat. Cei doi hoți originari din Lomneș plănuiseră să iasă cu mașina din țară pe la Arad.

Misterul furtului de mașină avut loc luni seară în apropiere de miezul nopții pe strada Ștefan cel Mare este aproape rezolvat. Cei doi tineri care au furat mașina marca BMW nu au plănuit furtul. Alexandru B. și Eugen S. se aflau printr-o pură coincidență în Broscărie, în momentul în care proprietarul BMW-ului a parcat mașina în fața blocului unde locuiește. exlcusiv video foto - bmw-ul furat din broscărie este daună totală. hoții vroiau să fugă din țară’’A coborât să lase anvelopele de la mașină. A luat două și s-a dus cu ele în pivniță. Totul a durat mai puțin de un minut. Când a ieșit afară mașina nu mai era’’, a povestit pentru Ora de Sibiu un prieten al păgubitului. Se pare că Alexandru B. (27 ani) și Eugen S. (23 ani) au consumat alcool la un bar din apropiere și apoi au plecat de acolo. Așa au ajuns în fața blocului unde era BMW-ul pornit. Nu au stat pe gânduri, s-au urcat în mașină și au demarat în trombă.exlcusiv video foto - bmw-ul furat din broscărie este daună totală. hoții vroiau să fugă din țară

VEZI AICI FOTOGRAFII CU CEI DOI HOȚI

Au mers prin tot orașul
Deși puteau să iasă din oraș pe centura ocolitoare, hoții au preferat să traverseze tot orașul. Au mers pe Semaforului – Milea – Șaguna – Alba Iulia și au ieșit din Sibiu pe DN1. La Cristian au fost interceptați de două echipaje de poliție care au pornit în urmărirea lor.

VEZI ȘI: FOTO – Ei sunt hoții care au furat BMW-ul din Broscărie. Șoferul era băut și nu avea permis

În una din curbele de la Apoldu de Sus, șoferul, Alexandru B., a pierdut controlul volanului și mașina a ieșit în decor și s-a răsturnat. exlcusiv video foto - bmw-ul furat din broscărie este daună totală. hoții vroiau să fugă din țarăCei doi plănuiau să iasă din țară pe la Arad. Rămâne de văzut cum va evolua acest caz, mai ales că hoții ar fi afirmat că nu au bani să plătească dauna produsă la mașina furată.

CITEȘTE ȘI: FOTO – Au furat un BMW din Broscărie și au făcut accident în timp ce poliția îi urmărea

Cercetați pentru furt
n urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul a fost condus de bărbatul de 27 de ani, fără a deține permis de conducere și în stare de ebrietate (0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat). exlcusiv video foto - bmw-ul furat din broscărie este daună totală. hoții vroiau să fugă din țarăCei doi tineri sunt acum cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibație alcoolică în sânge ce depășește limita legală.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu