cinci străzi se vor închide temporar în sibiu pentru lucrări la conductele de gaz
Foto Arhivă

Comisia de Circulație din cadrul primăriei Sibiu a avizat și înlocuirea conductelor de gaz și a branșamentelor pe mai multe străzi de către firmele angajate de societatea de gaz, termenele menționate incluzând și refacerea carosabilului.

Astfel au intervenții strada Viitorului în perioada 6 martie – 6 aprilie, iar din acest motiv circulația se va închide pe o bandă.
Pe strada Bastionului se intervine în perioada 11 martie – 4 aprilie, iar pentru a gestiona eficient traficul în zonă, Comisia a avizat următoarea etapizare:
-în perioada 11-12 martie se vor executa lucrările pe tronsonul cuprins între strada Tribunei și strada Lupaș, cu închiderea totală a circulației
-în perioada 13 martie – 4 aprilie se vor executa lucrările pe tronsonul cuprins între strada Lupaș și strada Andrei Șaguna, sub circulație.
Circulația auto se închide parțial și pe strada Heinrich Heine în perioada 20 martie – 30 aprilie. Tot parțial se închide traficul și pe strada Presaca în perioada 8-31 martie.
În fine pe strada Iazu Morii în perioada 8-31 martie au loc lucrări, iar din acest motiv circulația se va închide complet în perioada efectuării acestora.

Ultima oră

Comentariul meu