petreceri, evenimente și multe oferte pentru ziua femeii pe 8 martie la sibiu

Se anunţă un 8 martie plin de evenimente la Sibiu. De Ziua Femeii, domnișoarele și doamnele, vor avea parte de super oferte la saloanele de înfrumusețare, în restaurante, pub-uri și hotelurile din Sibiu.

Super petrecere în Ursus Cotton Pub
Ca de obicei, în Ursus Cotton Pub, femeile vor avea parte de un tratament special în ziua dedicată lor. Cei de la Cotton au un program special pentru doamne și domnișoare, iar pe parcursul întregii zile acestea vor avea parte de mai multe surprize. Seara se anunță o petrecere cu DJ Andu și MC Ionu, party-ul urmând să țină până dimineața în zori. Rezervări se pot face la numărul de telefon 0752268866.

Răsfăț la salonul MOD Hairdressers
Doamnele și domnișoarele se vor simți cu adevărat răsfățate și în saloanele de înfrumusețare. Cei de la MOD Hairdressers au pregătit pentru reprezentantele sexului frumos reduceri la serviciu complet tuns, cu prețuri începând de la 55 lei (75 de lei în mod normal) și coafuri pentru evenimente, începând de la 80 lei în loc de 150 de lei în mod normal. ’’Oferta este valabilă practic toată luna martie. În acest fel facem și noi un cadou pentru doamne și domnișoare’’, explică hairstilistul Paul Paralescu.

petreceri, evenimente și multe oferte pentru ziua femeii pe 8 martie la sibiu

Și pentru ca bărbații să nu se supere, cei de la MOD Hairdressers au și pentru ei reduceri de preț în această lună. Mai multe detalii găsiți pe Facebook la MOD Hairdressers.

Oferte sunt și la salonul Maison Charmante. Doamnele sunt răsfățate cu ofertă la masaj, cu doar 35 de lei ședința de 50 de minute. Vor avea parte de super oferte la tuns și vopsit și 30 % reducere la tratamentele faciale.

Surpriză de 8 martie la Teatrul Gong. Femeile au intrarea liberă
Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă miercuri, 8 martie, de la ora 18:00, spectacolul „Da Yang și Prințesa Da Yin” în regia Evei Labadi. Pentru a marca Ziua Internațională a Femeii, doamnele și domnișoarele vor avea intrarea gratuită la acest spectacol în baza unui voucher atașat la biletele achiziționate pentru copii. MAI MULTE DETALII AICI.

Petreceri demne de luat în seamă
La Premier băieții de la Eros Boys Male Striptease vor fi prezenți în club, vor avea loc tombole cu premii, iar fiecare fată va primi la intrarea în club un voucher 50% reducere  pentru un make-up profesionist. La Dobrun” femeile vor primi un meniu special, la 85 de lei, iar atmosfera va fi întreținută de un DJ. La Majestic Sibiu, doamnele și domnișoarele se vor putea bucura două seri, dedicate lor, cu muzică populară, ușoară și de un show pe cinste cu Mystic Boys. În 8 martie, interpretul de muzică populară Sebastian Stan va fi prezent la Majestic și va cânta pentru ziua femeii.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu