foto s-a grăbit să prindă avionul și a intrat cu porsche-ul în stâlp la metro

Un bărbat din Mureș a apăsat mai tare pedala de accelerație ca să ajungă la aerport să prindă avionul și în giratoriul de la intrarea în oraș a făcut accident. Traficul pe Șoseaua Alba Iulia se desfășoară cu dificultate din jurul orei 6.00.

Graba strică treaba. Cel puțin așa spune un proverb românesc ce se adeverește perfect în acest caz. Un bărbat din Mureș s-a grăbit să ajungă cu mașina la aerportul internațional Sibiu ca să nu piardă avionul și a făcut accident.

CITEȘTE ȘI: FOTO – Hoți urmăriți ca în filme de polițiștii sibieni după ce au furat un BMW din Broscărie

foto s-a grăbit să prindă avionul și a intrat cu porsche-ul în stâlp la metro La giratoriul de la intrarea în Sibiu pe Șoseaua Alba Iulia, vizavi de Metro, a pierdut controlul volanului și a făcut accident, intrând cu mașina într-un stâlp pe care de altfel l-a pus la pământ. foto s-a grăbit să prindă avionul și a intrat cu porsche-ul în stâlp la metroDin fericire nici șoferul și nici pasagerul din mașină nu au fost răniți. foto s-a grăbit să prindă avionul și a intrat cu porsche-ul în stâlp la metroAutoturismul are asigurare CASCO. foto s-a grăbit să prindă avionul și a intrat cu porsche-ul în stâlp la metroFoto: Info Trafic Jud. Sibiu.

Ultima oră