foto – ei sunt hoții care au furat bmw-ul din broscărie. șoferul era băut și nu avea permis

Cei doi tineri care au furat luni seară un autoturism BMW de pe strada Ștefan cel Mare din Sibiu sunt ambii din aceiași localitate. Alexandru B. (foto dreapta) și Eugen S. (foto stânga) sunt din aceeiași localitate, iar cel de al doilea este coleg de muncă cu cel căruia i-au furat mașina.

Noi detalii ies la iveală după furtul unui autoturism marca BMW, avut loc luni seară în jurul orei 23.00. Proprietarul a reclamat telefonic la 112 faptul că persoane necunoscute i-au sustras mașina în timp ce aceasta era parcată în stradă pe Ștefan cel Mare la numărul 134.foto – ei sunt hoții care au furat bmw-ul din broscărie. șoferul era băut și nu avea permisÎn urma activităților specifice desfășurate, respectiv informarea tuturor echipajelor de poliție aflate în teren pe raza județului Sibiu, 20 de minute mai târziu, autoturismul semnalat a fost depistat pe DN 1, în afara localității Apoldu de Sus. Autoturismul se afla în afara părții carosabile, fiind implicat într-o autotamponare.
CITEȘTE ȘI: FOTO S-a grăbit să prindă avionul și a intrat cu Porsche-ul în stâlp la Metro
Cel aflat la volan era băut și nu are permis de conducere
’’La fața locului au fost depistate două persoane de sex masculin, în vârstă de 23 și 27 de ani, ambele domiciliate în satul Loamneș, bănuite de săvârșirea acestei fapte. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul a fost condus de bărbatul de 27 de ani, fără a deține permis de conducere și în stare de ebrietate (0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat)’’, se arată într-o informare remisă către Ora de Sibiu, de către IPJ Sibiu.foto – ei sunt hoții care au furat bmw-ul din broscărie. șoferul era băut și nu avea permisCercetați pentru furt
Cei doi tineri sunt acum cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibație alcoolică în sânge ce depășește limita legală.foto – ei sunt hoții care au furat bmw-ul din broscărie. șoferul era băut și nu avea permisCITEȘTE ȘI: FOTO – Au furat un BMW din Broscărie și au făcut accident în timp ce poliția îi urmărea

Unul este coleg de serviciu cu cel căruia i-au furat mașina
Cei doi tineri din Loamneș sunt prieteni. Alexandru B. și Eugen S., au postate mai multe fotografii pe profilul public de Facebook, poze în care aceștia sunt împreună. Mai mult unul din cei doi, respectiv Eugen S., este coleg de serviciu cu cel care a anunțat la 112 că i-a fost furată mașina. Trebuie semnalat și faptul că proprietarul a lăsat mașina cu motorul pornit, atunci când a intrat în bloc. Rămâne de văzut dacă cei doi au vrut cu adevărat să fure mașina sau doar au dorit să facă o glumă (proastă) celui care s-a trezit că nu și-a mai găsit autoturismul în fața locuinței. Foto: Facebook (profil public Eugen S., și Alexandru B., & Info Trafic Jud. Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu