aproape 80 de incendii în doar două zile la sibiu. peste 200 de hectare afectate
Foto Arhivă

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu au intervenit, în acest weekend, pentru stingerea a 76 de incendii în județ.

Dintre cele 76 incendii, 72 s-au manifestat la vegetație uscată pe raza localităților Miercurea Sibiului, Târnăvioara, Mediaș (8), Dumbrăveni, Sibiu(8), Săcel (4), Hamba, Apoldu de Sus, Zlagna, Avrig(2), Bradu, Săliște, Bungard(3), Cârța, Biertan, Agnita, Sărata, Porumbacu de Jos(3), Țapu, Axente Sever, Nemșa(2), Șeica Mare(2), Nucet, Veseud, Valea Lotrioarei, Arpașu de Sus, Cașolț, Benești, Moșna(3), Bradu, Dealu Buii, Slimnic, Seviș, Bazna, Dârloș, Bârghiș, Târnava, Copșa Mică, Țichindeal, Țeline, Boarta, Gusu, Valchid, Mohu și Hula Bradului.
Echipajele de pompieri din cadrul ISU Sibiu au intervenit pentru stingerea a 41 de incendii de vegetație uscată, iar Serviciile voluntare pentru situații de urgență la un număr de 31. Ca urmare a producerii acestor incendii, au fost afectate peste 200 de hectare de vegetație uscată. În alte două situații, incendiile izbucnite, inițial, la vegetație uscată, s-au extins, cuprinzând un autoturism, anexe gospodărești, gard și litieră, fără a fi înregistrate victime. Alte patru incendii pentru stingerea cărora au intervenit pompierii din cadrul ISU Sibiu, au izbucnit la două șuri din localitățile Agnita și Cașolț, dar și la acoperișul unui atelier de tâmplărie și subsolul unei locuințe din municipiul Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu