foto - ambasadorul germaniei în vizită la consiliul județean sibiu. s-a întâlnit cu daniela cîmpean

Noul ambasador al Republicii Federale Germania, Cord Meier-Klodt, împreună cu soția sa Gladys Abankwa Meier-Klodt, au fost în vizită joi la Consiliul Județean Sibiu unde s-au întâlnit cu președinta Daniela Cîmpean.

La discuții au mai luat parte consulul Germaniei la Sibiu, Judith Urban, vicepreședinții Consiliului Județean Sibiu Marcel Luca și Wiegand Fleischer și secretarul județului, Cristina Linde.
Ambasadorul Germaniei și-a exprimat optimismul că România are ocazia să se poyiționeze foarte bine pe harta Europei, dând dovadă de un spirit proeuropean, care este bine conturat la Sibiu.
Excelența Sa a fost interesat să afle care sunt proiectele majore pe care le are Consiliul Județean Sibiu și a fost informat de către președinta Daniela Cîmpean că edificarea unui spital nou se află în topul priorităților instituției. De asemenea, președinta a menționat și tiltul de Regiune Gastronomică Europeană, pe care Sibiul îl va deține în anul 2019, în acest sens fiind în pregătire un plan de acțiune comun al consorțiului care gestionează acest proiect. Nu în ultimul rând, președinta Consiliului Județean Sibiu a subliniat necesitatea investițiilor care trebuie să se facă în infrastructură pentru dezvoltarea zonelor rurale ale județului.

Ultima oră

Comentariul meu