live video – conferință de presă a ambasadorului germaniei la sibiu. imagini în direct

Noul ambasador al Germaniei, Cord-Hinrich Meier-Klodt, susține vineri de la Sibiu o conferință de presă la Consulatul Republicii Federale Germania în oraș. Ora de Sibiu transmite în direct.

Cu ocazia vizitei i Ambasadorului Republicii Federale Germania la Bucureşti, Cord-Hinrich Meier-Klodt acesta susține vineri de la ora 11.00 o conferință de presă la Consulatul German din Sibiu. Motivul deplasării lui Cord-Hinrich Meier-Klodt la Sibiu se datoreaza preluarii mandatului de ambasador al Republicii Federale Germania la Bucuresti, prilej cu care doreste sa ia contact cu comunitatea sibiană.

S-a întâlnit cu Fodor
Noul Ambasador al Republicii Federale Germania a efectuat joi o vizită oficială la Primăria Sibiu, fiind însoțit de Consulul Germaniei la Sibiu, doamna Judith Urban. „Am discutat cu domnul Ambasador despre aniversarea a 25 de ani de la încheierea Tratatului româno-german privind cooperarea și parteneriatul în Europa, încheiat în 1992. În acest context am propus domnului Ambasador Klodt ca această aniversare să fie marcată și la Sibiu, un oraș în care rezultatele acestei colaborări sunt palpabile prin prisma numărului mare de investitori germani care au creat locuri de muncă și aduc venituri la bugetul orașului. Am arătat rolul important pe care acești investitori îl au, contribuind la dezvoltarea economică a Sibiului și aducând bunăstare pentru comunitatea sa. Ideea a fost salutată de către domnul Ambasador, urmând să stabilim detaliile. O altă temă importantă despre care am discutat este învățământul în sistem dual. Ambasadorul Klodt a arătat importanța acestui tip de educație în economia germană și ne-a îndemnat cu multă căldură să extindem sistemul care are rezultate foarte bune în calificarea forței de muncă.”, a spus după întâlnire Astrid Fodor.

Ultima oră

Comentariul meu