Când pot merge sibienii în audiență la conducerea Consiliului Județean Sibiu și la consilieri

În cadrul ședinței ordinare de consiliu județean din luna februarie, a fost stabilit Programul audiențelor pe care le acordă în cursul anului 2017 conducerea instituției și ceilalți 30 de consilieri județeni.

Astfel, președinta Daniela Cîmpean este la dispoziția cetățenilor în fiecare zi de miercuri, începând cu ora 10, în biroul în care își desfășoară activitatea la Consiliul Județean Sibiu.
Vicepreședintele Marcel Constantin Luca acordă audiențe în fiecare joi, de la ora 10, în timp ce vicepreședintele Wiegand Helmut Fleischer primește cetățenii în audiență marțea, între orele 9 -10.
O parte dintre consilierii județeni au ales ca loc de întâlnire cu cetățenii sediul Consiliului Județean sau sediile partidelor sau a formațiunilor din care fac parte, fie cele din municipiul Sibiu (PNL, PSD, FDGR), fie din municipiul Mediaș (PNL și FDGR) sau din orașul Cisnădie (PNL). Doar consilierul județean Mihai Sămărghițan a ales să acorde audiențe la sediul bisericii ortodoxe “dintre brazi” de pe str. Reconstrucției, al cărei preot paroh a fost.
Toți cei interesați să afle care sunt zilele în care se pot înscrie în audiență la aleșii județeni și locul unde http://www.cjsibiu.ro/wp-content/uploads/2017/02/Anexa-programul-audientelor.pdf
Totodată, pentru eficiența audiențelor, cetățenii pot consulta pe site-ul CJ din ce comisie de specialitate face parte consilierul județean căruia vrea să i se adreseze: http://www.cjsibiu.ro/componenta/comisii-de-specialitate/
Consilierii județeni activează în următoarele comisii:
1.Comisia de buget-finanțe, strategii, dezvoltare economică și cooperare cu mediul de afaceri
2.Comisia pentru urbanism, amenajarea teritoriului, protecția mediului și turism
3.Comisia pentru asistenșă socială, sănătate și relația cu ONG-uri
4.Comisia pentru cultură, învățământ, culte, tineret și sport
5.Comisia juridică, administrației publică locală și ordine publică

Ultima oră

Comentariul meu