CSU Sibiu a transferat marți înaintea debutului fazei a doua a campionatului un nou jucător. Will Saunders joacă pozițiile 3-4 și se afla in lotul largit al naționalei Marii Britanii.

În ultima zi în care regulamentul permitea, BC CSU Sibiu a efectuat un transfer în persoana lui Will Saunders. Baschetbalistul născut pe 4 martie 1991 și care măsoară 2,01 m, a evoluat în Italia pentru Angelico Biella, și a adunat medii statistice de 7,4 puncte și 5 recuperări.
”Will este un jucător care se antrenezează de o săptămână alături de noi. El a fost transferat pentru a mări rotația jucătorilor străini în echipă, în codițiile în care urmează o perioadă încărcată, cu câte două partide pe săptămână. Avem mare încredere în staff-ul tehnic și în echipa actuală care ne-a adus clasarea pe podium, la finalul primei faze a Ligii, iar Will Saunders considerăm că poate suplinii oricare dintre cei cinci jucători străini”, a spus Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu. Între timp, echipa continuă pregătirile pentru primul meci al fazei a doua a campionatului, partidăce se va disputa vineri, de la orrele 18:00, în Sala Transilvania, cu BC SCM Timisoara.

Ultima oră

Comentariul meu