video - investiții de peste 3,5 milioane lei la baia populară neptun. se face și o sală de fitness

Municipalitatea sibiană a alocat 3,52 milioane lei pentru investiții în complexul Baia Neptun. Printre altele se va amenaja și o sală de fitness.

Suma va fi cheltuită pentru reabilitarea și modernizarea clădirii în care funcționează Baia, proiect care include printre altele lucrări de consolidare, schimbarea tâmplăriei cu structuri din lemn stratificat, reabilitarea instalațiilor de apă și canalizare, gaz, electricitate și agent termic și înlocuirea tuturor coloanelor de încălzire și a cazanelor care încălzesc apa.
CITEȘTE ȘI: VIDEO – Pod nou peste Cibin, autobuze noi la Tursib, Aqua Park pe Poplăcii și locuințe sociale, pe lista de investiții a primăriei
Totodată se va intreoduce încălzire prin pardoseală în zona băilor, se va monta un ascensor și se va amenaja podul într-o sală multifuncțională. În cele 3,5 milioane lei intră și schimbarea învelitorii acoperișului, amenajarea subsolului clădirii pentru mutarea unor servicii sociale.
VEZI ȘI: VIDEO – Pod nou peste Cibin pe Șoseaua Alba Iulia lângă cel existent
Ca noutate este amenajarea unei noi săli de fitness și faptul că vor fi instalate sisteme de supraveghere moderne.
Urmăriți mai jos toate declarațiile date de primarul Sibiului în conferința de presă de marți când a prezentat proiectul bugetului pe 2017.

Ultima oră

Comentariul meu