Un tânăr din Cisnădie care mergea cu o mașină cu numere false a declarat polițiștilor ce l-au oprit în trafic în Sibiu, că are o altă identitate. Vroia să ascundă faptul că nu avea permis de conducere.

În dimineața zilei de ieri, 27 februarie, în jurul orei 0745, un echipaj al Serviciului Rutier a oprit pentru control în trafic, pe str. Ștefan cel Mare din municipiul Sibiu, un autoturism. La volanul autoturismului se afla un bărbat care nu a putut prezenta documente privind identitatea sa ori a autoturismului, declarând verbal și ulterior, în scris că se numește S.R. și domiciliază în orașul Cisnădie.
Polițiștii rutieri, în urma verificărilor efectuate, au constatat faptul că identitatea declinată de bărbat este falsă și că, în fapt, îi aparține fratelui său. Totodată, polițiștii rutieri au stabilit că bărbatul depistat la volanul mașinii (în vârstă de 27 de ani, domiciliat în Cisnădie) nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicul, iar autoturismul condus nu este înmatriculat în circulație iar plăcuțele de înmatriculare aparțin unui alt autoturism.
Polițiștii rutieri continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals în declarații, fals privind identitatea, conducerea pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare de către o persoană ce nu deține permis de conducere. FOTO: ARHIVĂ.

Ultima oră

Comentariul meu