tentativă de sinucidere dejucată de jandarmi pe țiglarilor. a vrut să se spânzure cu un șiret
FOTO - Arhivă

Un echipaj de jandarmi a intervenit în noaptea de luni spre marți la o adresă din Țiglari. O persoană a încercat să se sinucidă, dar nu a reușit. A sunat apoi la 112 și a cerut sprijin.

În urma unui apel de urgenţă 112, marți în jurul orei 01.40, un echipaj din cadrul Jandarmeriei Sibiu a fost direcţionat de către Dispeceratul IPJ Sibiu pe strada Ţiglarilor, pentru a interveni în soluţionarea unei urgenţe.
Din informaţiile iniţiale primite prin Dispecerul 112, la adresa indicată, se află o persoană, care a încercat să se spânzure cu un şiret de marginea patului, aceeaşi persoană apelând ulterior dispeceratul de urgenţă pentru a se i acorda sprijin.
Ajunsi la locaţia indicată, jandarmii a găsit uşa apartamentului încuiată, reuşind totuşi să comunice cu persoana aflată în incită. Deoarece echipajul de descarcerare nu îşi făcuse încă apariţia, jandarmii au luat decizia de a forţă uşa şi de a intra în apartament pentru a acorda de urgenţă sprijin persoanei. ’’În interiorul apartamentului, persoana a fost găsită în stare de sufocare, aflată în imposibilitatea de a-şi elibera căile respiratorii. Imediat, jandarmii i-au acordat primul ajutor până la sosirea ambulanţei, ulterior, acesta fiind transportat pentru investigaţii medicale de specialitate către Spitalul de Psihiatrie unde a fost internat pentru investigaţii şi tratament de specialitate’’, se arată într-o notă oficială remisă de Jandarmeria Sibiu către Ora de Sibiu. Foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu