sibiul a dominat podiumul little miss&mister world românia. patru premii pentru sibieni

Finala concursului Little Miss&Mister World România, desfăşurată la Bucureşti în seara zilei de 26 februarie 2017, şi-a desemnat câștigătorii, iar cele mai multe premii sunt în drum spre Sibiu.

Un număr de 70 copii din orașe precum București, Constanța, Pitești, Ploiești, Sibiu, Tg Jiu si Tg. Mureș s-au întrecut duminică pentru titlul de Little Miss&Mister World România.
Chiar dacă frumuseţea a fost raţiunea întregii competiţii, talentul şi încrederea în forţele proprii au făcut diferenţa dintre zecile de participanţi.sibiul a dominat podiumul little miss&mister world românia. patru premii pentru sibieniDebutul evenimentului a fost unul de bun augur pentru urbea de pe Cibin: ambele premii ale concursului de popularitate fiind câştigate de către 2 copii din Sibiu: Ariana Blotor secţiunea fete şi Mario Sonu la secţiunea baieţi.sibiul a dominat podiumul little miss&mister world românia. patru premii pentru sibieniProbele concursului au fost trecute cu lejeritate de reprezentanţii Sibiului, iar juriul evenimentului a decis ca alte 5 distincţii să fie acordate micilor sibieni:
– în clasamentul general, secţiunea fete, Alexandra Ihu a câștigat premiul al doilea;
– în clasamentul general, secţiunea băieţi, Mario Sonu a ocupat locul secund;
– Sofia Borbely a câștigat titlul de cea mai frumoasa fetița din România la categoria de vârsta 4-6 ani iar Eric Draghiciu premiul pentru cel mai frumos băiețel din România la aceeași categorie;
-Miriam Stoia a câștigat locul 1 la categoria de vârsta 10-11 ani.sibiul a dominat podiumul little miss&mister world românia. patru premii pentru sibieniToți câștigătorii au urmat cursurile Școlii de Modeling Cleopatra Popescu din Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu