video foto - aproximativ 300 de persoane au ieșit din nou în stradă la sibiu. s-a scandat ”jos guvernul”

Sibienii s-au întâlnit din nou în centru Sibiului. Ca de obicei Piața Mare a fost punctul de întâlnire a celor aproximativ 300 de manifestanți, pentru încă o zi de proteste la Sibiu. Ora de Sibiu a transmis în direct de la ora 19.00, pe site și pe pagina de Facebook.

Oamenii care au ieșit din nou în stradă la Sibiu, au ales astăzi alt traseu decât cel pe care l-au avut în celelalte zile de proteste. Aceștia s-au deplasat din Piața Mare, prin fața pe la Liceului Gheorghe Lazăr, spre bulevardul Corneliu Coposu, la giratoriul din  Piața Unirii au făcut retur și s-au întors apoi pe același traseu din nou, în Piața Mare.

video foto - aproximativ 300 de persoane au ieșit din nou în stradă la sibiu. s-a scandat ”jos guvernul”

Protestatarii au fost din nou pregătiți, ca de obicei, cu fluierițe, pancarte și vuvuzele șiau scandat împotriva Guvernului Grindeanu, împotriva PSD și împotriva  lui Liviu Dragnea. Duminică seara s-a strigat: ”Parlament de hoți și de mafioți”, ”Rușine, rușine, rușine să vă fie”, ”ALDE și PSD, aceeași mizerie”, ” Jos Tăriceanu, Dragnea și Grindeanu”, ”Hoții”, ”PSD ciuma roșie”,  ” La închisoare, nu la guvernare”, ” Guvern de hoți și de mafioți”, ”Să vă fie frică, țara se ridică”, ”Pentru șeful de partid, se va da săpun lichid”, ”Nu stați la căldură și pe voi vă fură”, ” Demisia”, ” Jos Guvernul”, ” DNA să vină să vă ia”.

’’Rezistăm. Nu renunțăm. Am câștigat o luptă, ordonanțele 13-14 nu mai există, dar nu putem sta cu frica repetării unui astfel de abuz. Cei responsabili trebuie să plece. Haideți să ne invităm toți prietenii și toate cunoștințele pentru a continua lupta împotriva guvernului corupt’’, se arată în mesajul evenimentului creat pe Facebook și la care au confirmat participarea peste 200 de persoane. Protestul are ca revenidicări demisia Premierului Sorin Grindeanu, demisia Președintelui Camerei Deputaților Liviu Dragnea și demisia Președintelui Senatului Călin Popescu Tăriceanu.

 

Ultima oră

Comentariul meu