update foto video – aproape 200 de sibieni au ajuns din nou în piața mare. se cântă imnu româniei. imagini în direct

Sibienii se întâlnesc din nou în centru Sibiului. Ca de obicei Piața Mare este punctul de întâlnire pentru încă o zi de proteste la Sibiu. Vom transmite în direct de la ora 19.00, pe site și pe pagina de Facebook.

UPDATE ora 20:10 – Protestatarii au ajuns din nou în Piața Mare și cântă imnul țării.

Manifestanţii suflă în vuvuzele şi scandează împotriva: PSD, a lui Liviu Dragnea și a Guvernului.

UPDATE ora 20:00 – Manifestanții au ajuns pe strada Gheorghe Lazăr

Oamenii scandează :”Pentru șeful de partid, se va da săpun lichid”, ”Nu stați la căldură și pe voi vă fură”, ” Demisia”, ” Jos Guvernul”, ” DNA să vină să vă ia.”

UPDATE ora 19:50 – Peste 200 de oameni mărșăluiesc în Sibiu.

Oamenii scandează împotriva Guvernului Grindeanu, împotriva PSD și împotriva  lui Liviu Dragnea. Protestatarii strigă : ” La închisoare, nu la guvernare”, ” Guvern de hoți și de mafioți”, ”Să vă fie frică, țara se ridică”.

UPDATE ora 19:40 – Protestatarii au făcut retur

Peste 200 de manifestanți au făcut retur la giratoriul de la hotel Ramada și se întorc pe același traseu pe care au pornit. Sibienii strigă ” Jos Tăriceanu, Dragnea și Grindeanu”, ”Hoții”, ”PSD ciuma roșie”.

UPDATE ora 19:30 – Se scandează ”România liberă”

Peste 200 de sibieni, ajung în câteva momente în fața teatrului Radu Stanca. Aceștia scandează ”Parlament de hoți și de mafioți”, ”Rușine, rușine, rușine să vă fie”, ”ALDE și PSD, aceeași mizerie”.

UPDATE ora 19.10 – Peste 200 de sibieni la protest
S-au strâns aproximativ 200 de oameni la protest. S-a ales un traseu inedit pentru această seară. Se merge prin față pe la Liceul Lazăr, pe Coposu, giratoriu Piața Unirii și înapoi în Piața Mare.


UPDATE ora 19.00 – Puțin peste 80 de protestatari
În Piața Mare la ora 19.00 s-au strâns în jur de 80-90 de oameni. Câțiva au și pancarte. Cel mai probabil că nu se va mai pleca pe traseu prin oraș.

update foto video – aproape 200 de sibieni au ajuns din nou în piața mare. se cântă imnu româniei. imagini în directȘTIREA INIȚIALĂ
’’Rezistăm. Nu renunțăm. Am câștigat o luptă, ordonanțele 13-14 nu mai există, dar nu putem sta cu frica repetării unui astfel de abuz. Cei responsabili trebuie să plece. Haideți să ne invităm toți prietenii și toate cunoștințele pentru a continua lupta împotriva guvernului corupt’’, se arată în mesajul evenimentului creat pe Facebook și la care au confirmat participarea peste 200 de persoane. Protestul are ca revenidicări demisia Premierului Sorin Grindeanu, demisia Președintelui Camerei Deputaților Liviu Dragnea și demisia Președintelui Senatului Călin Popescu Tăriceanu. Click AICI pentru a vedea transmisia în direct – ora 19.00.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii