video foto – panică în germania după ce un bărbat a intrat cu mașina în pietoni și a ucis unul

Cel puțin o persoană a murit în urma unui incident ce seamănă izbitor cu atacul terorist din Berlin de anul trecut. Un bărbat a intrat în plin cu mașina în câțiva pietoni la Heidelberg.

O persoană a murit şi alte două au fost rănite, după ce un individ a intrat cu maşina în pietonii aflaţi într-o piaţă din centrul oraşului german Heidelberg, autorul incidentului fiind ulterior împuşcat de poliţişti în timp ce încerca să fugă de la locul faptei, a anunţat Poliţia, potrivit AP. Autorităţile suspectează că autorul atacului ar avea probleme psihice.video foto – panică în germania după ce un bărbat a intrat cu mașina în pietoni și a ucis unul
Una dintre persoanele rănite în atacul comis sâmbătă în orăşelul german Heidelberg a decedat, anunţă poliţia regională, precizând că autorul este un german în vârstă de 35 de ani. Victima care a decedat este un bărbat în vârstă de 73 de ani care fusese rănit grav în atacul intenţionat cu maşină din Heidelberg.
Celelalte două persoane rănite nu sunt în stare gravă, fiind un bărbat din Austria în vârstă de 32 de ani şi o femeie din Bosnia-Herţegovina de 29 de ani. Autorul atacului este un cetăţean german în vârstă de 35 de ani care, aparent, nu ar avea legături cu organizaţii teroriste.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu