video foto - un tir s-a rupt în două pe valea oltului în zona viaductului lotrișor

Traficul a fost blocat total, pe DN 7, in zona Viaductului Lotrisor. O remorca plina cu cauciucuri s-a desprins si a blocat un sens de circulatie.

Din fericire, nu exista victime, remorca ce s-a desprins de capul tractor neintrand in coliziune cu niciun alt vehicul. Remorca ocupa cam 1 metru din carosabil pe sensul de mers Sibiu – Ramnicu Valcea.
„Pentru reluarea traficului este nevoie de o macara. Cel mai probabil traficul rutier va fi blocat complet cat timp aceasta va actiona” – precizeaza purtatorul de cuvant al Politiei Valcea, Gabriel Popescu, anunță gazeta Vâlceană.ro.

video foto - un tir s-a rupt în două pe valea oltului în zona viaductului lotrișor
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unui eveniment rutier (remorca unui autotren s-a desprins din cârligul acestuia și a lovit parapetul de pe marginea drumului), traficul pe DN7 Sibiu – Râmnicu Vâlcea se desfășoară îngreunat la km 202, între localitățile vâlcene Călimănești și Brezoi, în zona viaductului Lotrișor.
Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste disciplină în trafic și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului. Evenimentul nu s-a soldat cu victime

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu